HonorYleinen

Honor julkistaa uuden Honor X50 5G -älypuhelimen 5. heinäkuuta – Tarjoaa kaartuvan näytön ja 108 megapikselin kameran

Honor X50 5G

Honor on vahvistanut julkaisevansa uuden X-sarjan kärkimallin kotimarkkinoillaan Kiinassa. 5. heinäkuuta julkaistaan Honor X50 5G, josta on nyt julkaistu ensimmäisiä yksityiskohtia virallisesti Honorin toimesta.

Kyseessä on seuraaja Honor X40 5G -älypuhelimelle, joka julkaistiin myöhemmin globaaleille markkinoille nimellä Honor Magic5 Lite 5G tai Honor X9a 5G. Uusi Honor X50 5G on luonnollinen päivitys, eikä esimerkiksi muotoiluun ole luvassa merkittäviä uudistuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on suuri pyöreä kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kamera-alueessa on teksti ”Matrix AI Vision Camera”, jonka lisäksi siihen on painettu myös tietoja pääkamerasta. Honor X50 5G on saamassa 108 megapikselin kameran, jonka sensori on kooltaan 1/1.67 tuumaa ja siinä on f/1.75-aukolla varusteltu linssi.

Honor X50 5G on saamassa myös muovista valmistetun rungon ja takapinta on viimeistelty mattapintaiseksi. Toinen julkaistuista kuvista vahvistaa puhelimen etuosan, jossa on kaartuva OLED-näyttöpaneeli. Näytön yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Puhelimen oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, joka viittaisi sormenjälkilukijan olevan integroidun näyttöön. Näytössä luvataan olevan kestävä lasi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan Honor X50 5G -puhelimessa olisi 6,78 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on 2652 x 1200 pikselin tarkkuus. Tehoista pitäisi vastata Qualcommin kehittämän Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on jopa 16 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Akun odotetaan olevan 5700 milliampeerituntia. 108 megapikselin pääkameran rinnalla on huhujen mukaan 2 megapikselin kamera, kun taas etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera. Honor X50 5G:n odotetaan saavan myös Android 13 -käyttöjärjestelmän.

Tarkemmat tiedot puhelimesta saadaan varmasti 5. heinäkuuta.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor