XiaomiYleinen

Xiaomi Sound julkaistiin – edullinen älykaiutin lupaa erinomaisen äänentoiston

Xiaomi Sound

Xiaomi on julkaissut uuden MIX 4 -puhelimen sekä Mi Pad 5 -tablettien rinnalla myöskin uuden Xiaomi Sound -älykaiuttimen. Kyseessä pitäisi olla hyvän äänenlaadun sekä kehittyneet ominaisuudet tarjoava kaiutin, jonka äänentoisto on viritetty yhdessä Harman Kardonin kanssa.

Xiaomi Sound -kaiutin tarjoaa kompaktin rakenteen. Kaiuttimen mitat ovat vain 134 x 134 x 128 millimetriä ja painoa on 940 grammaa. Kaiuttimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat hopea ja musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaiuttimen sisuksista löytyy 2,25 tuuman ja 12 watin kaiutin sekä kaksi passiivista elementtiä. Xiaomin mukaan kaiutin tarjoaa jopa 70 hertsin matalan taajuuden ja 90 desibelin korkean äänenvoimakkuuden. Xiaomi Soundin tavoitteena on tarjoa myös 360 asteisen äänen ja Harman Gold Ear -virityksen.

Sound-kaiuttimeen on integroituna Kiinan markkinoilla Xiao Ai -ääniavustaja, jonka avulla sitä voidaan ohjata äänellä. Kaiutin tarjoaa Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet, mutta mukana on myös UWB-tekniikka. Xiaomin mukaan älykaiutin toimii osana yhtiön älykotiekosysteemiä ja vaatii toimiakseen Android 4.4- tai iOS 9.0 -käyttöjärjestelmän.

Kaiutin on suunniteltu niin, että käyttäjä voi yhdistää järjestelmään yhteensä kahdeksan kaiutinta, mutta vaikuttava stereoäänentoisto saadaan aikaiseksi kahdella kaiuttimella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Xiaomi on tuomassa Sound-kaiuttimen ensimmäisenä myyntiin 499 juanin hintaan, joka on suoraan muunnettuna 66 euroa. Toistaiseksi Xiaomi ei kertonut, onko Sound-kaiutin tulossa saataville globaalisti.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi