XiaomiYleinen

Xiaomi tuo Redmi Pad Pro -tabletin Eurooppaan 299 euron hintaan – Varusteltu 12,1 tuuman näytöllä ja Snapdragon 7s Gen 2 -piirillä

Xiaomi on tänään kertonut tuovansa Euroopassa myyntiin uuden Redmi Pad Pro -tabletin, vaikkakin Suomen osalta ei ole mitään tiedotettu.

Suomessa Xiaomin tilanne on huono, sillä suurin osa jälleenmyyjistä on luopunut yhteistyöstä kiinalaisvalmistajan kanssa yhtiön jatkaessa toimintaansa Venäjällä. Suomessa Redmi Pad Pro -tablettia ei kannata siis odottaa myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Euroopassa tabletti on tullut saataville kolmessa väriversiossa, jotka ovat harmaa Graphite Gray, vihreä Mint Green sekä sininen Ocean Blue. Tabletista on myös kolme muistiversiota, jotka ovat 6 + 128 gigatavua, 8 + 128 gigatavua sekä 8 + 256 gigatavua. Hinnat alkavat 299 eurosta.

Redmi Pad Pro -tabletin näyttö on kooltaan 12,1 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on 120 hertsin virkistystaajuus, 16:10-kuvasuhde, 2560 x 1600 pikselin tarkkuus sekä 600 nitin kirkkaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 7s Gen 2 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteessa on 8 megapikselin etukamera sekä 8 megapikselin kamera takaosassa.

Akku on kooltaan 10 000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 33 watin teholla. Redmi Pad Pro tarjoilee myös kuulokeliittimen, neljä kaiutinta sekä Android 14 -käyttöjärjestelmän. Tabletti tukee myös näppäimistösuojakuorta sekä stulys-kynää.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Tallinnalaiset elektroniikka liikkeet myyvät Xiaomin tuotteita joten sinne vain ostoksille jos ei halua olla joku munaton porosopuli.

  2. Kuka täällä päättää näistä asioista? Suomi taitaa olla ihan yksin ottanu tän Xiaomi boikottiin linjan mikä on kyllä naurettavaa.. ihan kun Venäjällä ei myytäis muitaki puhelinmerkkejä ku Xiaomia.

  3. Kiina voisi lopettaa kaiken siellä valmistetun elektroniikan toimittamisen suomeen, niin katottaosiin mitä jäis hyllyyn näillä kaupoilla.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi