XiaomiYleinen

Xiaomi työstää kahta puhelinta tehokkaalla 67 watin langattomalla latauksella

Xiaomin uuden MIUI 12.5 -käyttöliittymän beetaversio on paljastanut Xiaomin työstävän kahta uutta älypuhelinta, joiden koodinimet ovat ”star” ja ”mars”. Nyt paljastuneet puhelimet saattavat olla Xiaomin tulevat Mi 11 -malliston huippupuhelimet, mutta valitettavasti tätä ei voida nykyisien tietojen valossa pitää täysin varmana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat puhelimet ovat varusteltuna uusien tietojen mukaan tehokkaalla 67 watin langattomalla pikalatauksella, joka on aikaisempaa 50 watin maksimi pikalatausta selvästi tehokkaampi. Käyttöliittymän koodit ovat myös vihjanneet, että toinen puhelimista olisi toistaiseksi julkaisematon Xiaomi Mi 11 Pro, mutta toisesta mallista ei ole tarkkaa tietoa. Mahdollisesti kyseessä saattaa olla huhuttu Xiaomi Mi 11 Ultra. Muutakin yhteistä puhelimilla on myös sisäisen mallinimeämisen suhteen, sillä ”star” ja ”mars” tunnetaan myös nimillä ”K1” ja ”K1A”, joka voisi viitata samaan laitteeseen eri markkinoille tai vaihtoehtoisesti samaan tuoteperheeseen.

MIUI-käyttöliittymä on paljastanut ”Star” -puhelimen, eli Xiaomi Mi 11 Pron saavan ainakin Qualcommin tuoreimman Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin. Tietojen mukaan Xiaomi Mi 11 Pro tulisi saamaan myös OLED-näyttöpaneelin 120 hertsin virksitystaajuudella, 50 megapikselin pääkameran, ultralaajakulmakameran sekä 48 megapikselin 5x optiseen zoomaukseen kykenevän kameran.

Huhujen mukaan Xiaomi tulee julkaisemaan uudet Mi 11 -malliston huippupuhelimet globaalisti 12. helmikuuta, joten kovin kauaa uusia puhelimia ei tarvitse enää odotella.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi