XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Ei uusia Mi Max- tai Mi Note -puhelimia tänä vuonna

Xiaomi Mi Max 3 (vasen) vs. Xiaomi Mi Max 3 (oikea).

Xiaomin perustaja sekä toimitusjohtaja Lei Jun on tänään Weibo-tilillänsä selventänyt yhtiön tämän hetkistä älypuhelinvalikoimaa, joka painottuu nyt Xiaomi Mi- sekä Redmi -brändien alaisuuteen. Lisäksi yhtiöllä on vielä erikseen Black Shark- ja Pocophone -brändit.

Weibo-postaus paljastaa, että Xiaomi ei suunnittele tänä vuonna uusia Mi Max- tai Mi Note -älypuhelimia. Lei Jun kertoo Mi-brändin keskittyvän edelleen huippuluokan tekniikkaan sekä tuoreimpiin innovaatioihin, kuten Xiaomi Mi 9 -puhelin. Xiaomi Mi MIX -puhelimet ovat edelleen tyylikkäitä business-puhelimia ja uusia Mi CC -mallisto jatkaa nuorille suunnattujen puhelimien kehittämistä. Itsenäinen Redmi-brändi rakentaa jatkuvasti hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia älypuhelimia, kuten Redmi K20 Pro tai Redmi Note 7.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka Xiaomi on päättänyt lopettaa suositut Mi Max- ja Mi Note -mallistot, niin useat aikaisemmat puhelimet ovat olleet kuluttajien suosiossa. Esimerkiksi viime vuonna julkaistu Mi Max 3 tarjosi massiivisen 6,9 tuuman näytön, suuren 5500 milliampeeritunnin akun sekä keskihintaluokan ominaisuuksia. Mi Note -malliston tuorein jäsen on vuodelta 2017, jolloin julkaistiin Mi Note 3, joka teki premium-mallistosta keskihintaluokan malliston.

Lähde: Lei Jun (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi