ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Mikä on alkuvuoden mielenkiintoisin huippupuhelin?

Vuoden alkupuolella on julkaistu jo kymmeniä uutuuspuhelimia sekä useita huippupuhelimia eri valmistajilta. Useat valmistajat ovat julkaisseet vähintään yhden huippupuhelimen ja osa on julkaissut jo useamman. Tällä kertaa viikkokysymyksessä katsotaan, mikä on SuomiMobiilin lukijoiden mielestä alkuvuoden mielenkiintoisin huippupuhelin.

Lukuisia uusia huippupuhelimia nähtiin vuoden alussa MWC-messuilla, jossa julkaistiin muun muassa ZTE Axon 10 Pro, Nokia 9 PureView, Xiaomi Mi 9 sekä Sony Xperia 1. Jo ennen messuja Samsung esitteli oman Galaxy S10 -mallistonsa. Kevään ja alkukesän aikana on nähty myös tuoreempia huippupuhelimia, kuten OnePlus 7 Pro, Honor 20 Pro sekä ASUS Zenfone 6. Kaikki edellä mainitut puhelimet ovat täysin omanlaisiaan, vaikka tekniikassa monet laitteet jakavat samoja komponentteja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilissa on testattu jo useampi alkuvuoden huippupuhelin ja kaikki arvostelut löydät tämän linkin takaa.

Tämän viikkoinen kysymys on siis: Mikä on alkuvuoden mielenkiintoisin huippupuhelin? Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

Mikä on alkuvuoden mielenkiintoisin huippupuhelin?

OnePlus 7 Pro
28.92%
Huawei P30 Pro
19.68%
Samsung Galaxy S10+
13.25%
ASUS Zenfone 6
12.85%
Nokia 9 PureView
11.65%
Sony Xperia 1
6.02%
Xiaomi Mi 9
4.42%
ZTE Axon 10 Pro
2.41%
Honor 20 Pro
0.80%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys