RedmiYleinen

Xiaomi vahvisti: Redmi K30 saa 5G-yhteydet ja kaksoiskameran näyttöön

Redmi K30 saa 5G-yhteydet

Kiinalaisen Xiaomin tytärbrändi Redmi on julkaissut tänään kotimarkkinoillaan uusia edullisempia älypuhelimiaan ja nyt samalla kertonut myöskin ensi vuonna julkaistavaksi odotettavasta Redmi K30 -puhelimesta mielenkiintoisia tietoja.

Kiinassa kerrottujen tietojen perusteella Redmi K30 tulee saamaan SA/NSA (standalone & non-standalone) 5G-yhteydet sekä kaksoiskameran, joka löytyy näytön oikeasta yläkulmasta. Toistaiseksi ei tarkkaa tietoa puhelimessa käytettävästä tekniikasta, mutta joidenkin raporttien mukaan Xiaomi voisi hyödyntää Qualcommin hiljattain paljastamaa 5G-yhteensopivaa Snapdragon 7 -sarjan järjestelmäpiiriä. Lisäksi tulossa on todennäköisesti huippuluokan järjestelmäpiirillä varusteltu versio, kuten Redmi K20 -puhelimista aikaisemmin tänä vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudessa julkaistun kuvan perusteella näyttöön integroitu kaksoiskamera vaikuttaa hyvin vastaavalta kuin Galaxy S10+ -puhelimessa nähty ratkaisu. Lisäksi kuva paljastaa näytössä olevan varsin minimoidut kehykset sekä pyöristetyt kulmat. Redmi K30 tulee saamaan myöskin todennäköisesti alumiinikehyksen ja yksi väreistä on sininen.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Redmi K30 -puhelin tullaan julkaisemaan, mutta julkaisu tapahtuu vasta ensi vuoden aikana.

Lähde: Weibo (Lu Weibing)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi