AndroidSamsungYleinen

Android 10 -pohjaisen One UI 2.0 -käyttöliittymän beetatestaus alkoi Galaxy S10 -puhelimilla

One UI 2.0 / Kuva: XDA Developers

Samsung on aloittanut yhtiön tuoreimman One UI 2.0 -käyttöliittymän beetatestaamisen valikoiduilla markkina-alueilla, yhtiön keväällä julkaisemilla Galaxy S10 -malliston älypuhelimilla. One UI 2.0 pohjautuu Googlen tuoreimpaan Android 10 -käyttöjärjestelmään ja käyttöliittymä sisältää muutamia uusia ominaisuuksia sekä muutoksia vanhaan versioon.

Tuoreessa One UI 2.0 -versiossa on esimerkiksi muutettu äänenvoimakkuuspalkkia pienemmäksi ja tumman tilan toimivuutta on laajennettu myöskin aloitusnäyttöön. Lisäksi Samsung on lisännyt uusia toimintoja digitaalisen hyvinvoinnin asetuksiin, joiden avulla voidaan hallita paremmin laitteen käyttöä. Itse Android 10 tuo mukanaan lukuisia uusia ominaisuuksia sekä parannuksia tietoturvaan. Android 10:n muutoksiin ja uudistuksiin voi käydä tutustumassa laajemmasta artikkelistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

One UI 2.0 -käyttöliittymän beetatestausohjelma on avattu vain muutamilla markkina-alueilla, eikä se toistaiseksi ole tarjolla Suomessa. Beetatestausta tuetaan tällä hetkellä Galaxy S10-, Galaxy S10e- ja Galaxy S10+ -puhelimilla ja päivityksen voi ladata Samsung Members -sovelluksen kautta. Jakelu on aloitettu muun muassa Saksassa, mutta beetatestauksen pitäisi laajentua myös muihin maihin myöhemmin.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android