XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Redmi K50 -sarjan puhelimet julkaistaan helmikuussa – varusteltu 120 watin pikalatauksella

Redmi K50

Xiaomin on tiedetty valmistelevan uusien Redmi K50 -sarjan puhelimien julkaisua, ja nyt yhtiö on sen myös itse vahvistanut. Xiaomi on julkaissut kiinalaisessa Weibo-palvelussa vihjailevan kuvan, jossa kerrotaan uusien puhelimien olevan tulossa ensi kuussa. Toistaiseksi tarkkaa julkaisupäivää ei ole kuitenkaan kerrottu.

Weibo-julkaisussa Xiaomi kertoo, että Redmi K50 -sarjan ensimmäinen mestariteos, koodinimeltään ”DreamPhone” tullaan julkaisemaan helmikuussa. Tämän tiedon ohella on vahvistettu muutamia puhelimen avainominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi K50

Puhelimeen on tulossa ”alan kylmin Snapdragon 8 -järjestelmäpiiri”, mutta toistaiseksi ei tarkennettu onko kyse tuoreimmasta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiristä. Lisäksi puhelimen pitää viileänä kaksoisnestejäähdytys, joka on aikaisempaakin suurempi. Akunkeston luvataan olevan 4700 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä pystytään lataamaan erittäin tehokkaalla 120 watin pikalatauksella. Xiaomi mainostaa akun latautuvan tyhjästä täyteen vain 17 minuutissa.

Muita tietoja puhelimesta ei kuitenkaan vielä vahvistettu. Kyseessä pitäisi olla täysiverinen huippupuhelin. Yleensä Redmi K -sarjan puhelimet ovat olleet erittäin suorituskykyisiä laitteita, joilla Xiaomi on tähdännyt hieman edullisempaan hintapisteeseen. Redmi K -puhelimet eivät ole koskaan olleet myynnissä globaalisti, mutta Euroopassa laitteita on nähty kuitenkin Xiaomin eri brändien alaisuudessa hieman erilaisilla mallinimillä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi