XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Redmi Note 11 -sarjan puhelimessa nähdään 120 watin pikalataus

Xiaomi on vahvistanut tänään tuovansa yhtiön uuteen keskihintaluokan Redmi Note 11 -sarjan älypuhelimeen erittäin tehokkaan 120 watin pikalatauksen. Aikaisemmin vastaava pikalataus on nähty vain harvoissa Xiaomin kalliimmissa puhelimissa, joten nyt yhtiö on päättänyt tuoda sen tarjolle aikaisempaa edullisempaan hintaluokkaan. Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa Redmi Note 11-, Note 11 Pro- ja Note 11 Pro+ -puhelimet 28. lokakuuta.

120 watin pikalatauksen tuleminen Redmi Note 11 -mallistoon on vahvistettu Xiaomin virallisella Weibo-tilillä Kiinassa. Toistaiseksi ei ole tietoa, tuleeko pikalataus kaikkiin malliston puhelimiin, vai ainoastaan malliston kärkimalliin. Todennäköisesti 120 watin lataus olisi ainakin Redmi Note 11 Pro+ -mallissa, mutta mahdollisesti myös Redmi Note 11 Prossa. Lisäksi Redmi Note 11 -perusmallissa saatetaan nähdä hieman vaatimattomampi 67 watin lataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin keskihintaluokan puhelimissa on nähty hitaampia pikalatauksia, joten vihdoin myös edullisemmat puhelimet latautuvat nopeasti. Esimerkiksi Xiaomi 11T Pron on luvattu latautuvan tyhjästä täyteen vain 17 minuutissa, joten Redmi Note 11 -puhelimien akut latautuvat varmasti noin 20 minuutissa tyhjästä täyteen.

Aikaisempien tietojen perusteella Redmi Note 11 -puhelimessa olisi 120 hertsin LCD-näyttöpaneeli, 13 megapikselin etukamera sekä 50 megapikselin takakamera. Tehoista pitäisi vastata Dimensity 810 -järjestelmäpiiri ja akunkesto on 5000 milliampeeritunnin sekä 33 watin pikalatauksen varassa. Redmi Note 11 Pro -puhelimeen on odotettu 120 hertsin OLED-näyttöä, 16 megapikselin etukameraa, 108 megapikselin takakameraa sekä Dimensity 920 -järjestelmäpiiriä. Puhelimessa pitäisi olla myös 5000 milliampeeritunnin akku ja ainakin 67 watin pikalataus. Xiaomin mukaan 120 watin pikalatauksen tarjoavassa mallissa olisi 4500 milliampeeritunnin akku.

Julkaisuun on vielä muutama päivä aikaa, joten Xiaomi ehtii kertomaan puhelimien ominaisuuksista paljon vielä ennen virallista julkaisua.

Lähde: Xiaomi (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi