MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa huippuluokan Moto G200 -puhelin – ensimmäisiä tietoja paljastui, julkaisu todennäköisesti marraskuussa

Motorola Moto G100

Motorola on aikaisemmin vahvistanut käyttävänsä tulevaisuudessa Snapdragon 888 -sarjan järjestelmäpiiriä puhelimissaan, mutta toistaiseksi Motorolalta on nähty vain Snapdragon 870 -järjestelmäpiiriin perustuvia laitteita. Tilanne on kuitenkin muuttumassa Moto G200 -puhelimen myötä, jos on uskomista tuoreimpia tietoja.

Techniknews-sivuston mukaan keväällä julkaistu Moto G100 on saamassa paremman version, joka kantaisi nimeä Moto G200. Sivusto on paljastanut toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta ensimmäisiä tarkkoja tietoja. Moto G200 -puhelimen koodinimi on ”Yukon” tai ”Xpeng”, ja laitteen julkaisua odotetaan vielä marraskuussa 2021. Kiinassa Motorola saattaa nimetä puhelimen Motorola Edge S30 -malliksi, mutta globaalisti nimi olisi Moto G200.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sivuston mukaan tehoista vastaisi Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, joka on Qualcommin tämän vuoden tehopiiri. Kyseessä saattaa olla myös Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri, sillä kyseistä versiota Motorola on aikaisemmin vahvistanut käyttävänsä tulevissa puhelimissa. Motorola Moto G200 -puhelimeen on luvassa myös Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, jossa olisi erittäin korkea 144 hertsin virkistystaajuus.

Moto G200 tulee vuodon mukaan saamana 16 megapikselin tasoisen etukameran ja takaosassa olisi kolmoiskamera. Pääkamerana toiminee Samsungin kehittämä 108 megapikselin tasoinen sensori, jonka kaverina on 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Nähtävästi Motorola ei tule tarjoamaan laitteessa tuoreinta Android 12 -käyttöjärjestelmää, vaan Moto G200 tulee myyntiin Android 11 -käyttöjärjestelmällä.

Todennäköisesti ennen marraskuussa odotettavaa julkaisua Moto G200 -puhelimesta tullaan kuulemaan enemmän tietoja.

Lähde: Techniknews.net (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola