XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti Redmi Note 8 2021 -puhelimen olevan tulossa – alkuperäistä mallia myyty yli 25 miljoonaa kappaletta

Xiaomin erikoisesta Redmi Note 8 2021 -mallista kuultiin jo aikaisemmin muutamia tietoja, mutta nyt myös Xiaomi on itse vahvistanut kyseisen puhelimen olevan todella tulossa. Uutuusversio tulee olemaan nähtävästi Xiaomilta pieni kiitos faneille, jotka ovat ostaneet alkuperäisen Redmi Note 8 -puhelimen, sillä sitä on myyty nyt yli 25 miljoonaa kappaletta.

Redmi Note 8 -puhelin julkaistiin alun perin vuonna 2019, ja muutaman vuoden aikana puhelimesta on tullut erittäin suosittu. Redmi Note 8 2021 tulee olemaan todennäköisesti selvästi päivitetty versio, jos on uskomista aikaisemmin vuotaneita tietoja. Valitettavasti Xiaomi ei ole vielä vahvistanut tarkkaa julkaisupäivämäärää, mutta päivitetty versio on luvassa lähiviikkojen aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Redmi Note 8 2021 -mallinimi on jo paljastunut Xiaomin omilta sivuilta. Joidenkin tietojen mukaan puhelimessa tultaisiin näkemään MediaTekin kehittämä Helio G85 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Redmi Note 8 2021 saanee myös pisaralovella ja 120 hertsin virkistystaajuudella varustellun näyttöpaneelin, tuoreimman MIUI 12.5 -käyttöliittymän, 4000 milliampeeritunnin akun sekä 22,5 watin pikalatauksen.

Tuleva puhelin saattaa saada myös neloiskameran, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta. Puhelimen mallikoodin odotetaan olevan M1908C3JGG ja sen koodinimi on ”biloba”. Tuoreimmat tiedot vihjaavat Xiaomin tulevan julkaisemaan Redmi Note 8 2021 -puhelimen globaalisti Euroopassa ja Venäjällä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi