HonorYleinen

Honor 50 -sarjan puhelimet julkaistaan kesäkuussa – myös Honor Magic -puhelimiin Qualcommin järjestelmäpiiri

Honor vahvisti uutuuspuhelimia olevan tulossa kesäkuussa. / Kuva: Honor

Huaweista irtautunut Honor kertoi jo aikaisemmin tällä viikolla tuovansa Honor 50 -sarjaan Qualcommin kehittämän uuden Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin. Tänään Honor on kertonut Kiinassa erillisessä tilaisuudessa lisätietoja yhteistyöstä Qualcommin kanssa sekä kertonut Honor 50 -sarjan lanseerauksen tapahtuvan kesäkuussa.

Honorin johtaja George Zhao piti puheen Qualcommin China Tech Day Summitissa ja painotti, että globaalina teknologiabrändinä Honorille on luontaista luoda vahvaa verkostoa alan huipputoimijoiden ja parhaimpien jakeluverkostojen kanssa. Yhteistyön Qualcommin kanssa kerrotaan vahvistavan Honorin sitoutumista työskennellä maailmanlaajuisten teknologiajohtajien kanssa. Honorin tavoitteena on keskittyä strategisesti innovaatioihin, hyvään laatutuntumaan ja palveluun sekä näyttävään muotoiluun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 50 -sarjan julkaisun vahvistettiin tapahtuvan kesäkuun aikana, mutta toistaiseksi ei ole tietoa onko kyseessä vain Kiinan julkaisu vai myös globaali. Honor 50 -puhelimessa tullaan näkemään ensimmäisenä Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri. Lisäksi tilaisuudessa Honor vahvisti tuovansa Qualcommin uusia Snapdragon-järjestelmäpiirejä laajemminkin puhelimiinsa, sillä myös myöhemmin esiteltävä Honor Magic -tuotesarja saa Snapdragon-järjestelmäpiirin.

Toistaiseksi Honor tai Google eivät ole vahvistaneet yhteistyötä Android-käyttöjärjestelmän ja Googlen palveluiden suhteen. Huawein alaisuudessa Honor ei voinut käyttää Googlen palveluita Yhdysvaltojen rajoitteiden takia, mutta nyt itsenäisenä yrityksenä Huawein rajoitteiden ei pitäisi enää Honoriin vaikuttaa. Globaalisti Honorin puhelimia odotetaan myyntiin Googlen palveluilla ja todennäköisesti kesäkuussa yhteistyöstä kuullaan lisätietoja.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor