XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Uusi taittuvanäyttöinen MIX Fold 3 -puhelin tulossa elokuussa – ei odoteta myyntiin globaalisti

Xiaomi MIX Fold 2

Xiaomi-johtaja Lu Weibing on tänään vahvistanut, että yhtiön uusi taittuvanäyttöinen MIX Fold 3 -puhelin julkaistaan elokuussa. Asia on vahvistettu Weibo-palvelussa, jossa Weibing on vastannut tuoreimman päivityksensä kommenttiin.

Kiinassa julkaistiin uusi Smart Factory -tehdas, jonka ensimmäinen massatuotettu malli on Xiaomi MIX Fold 3 -puhelin. Nähtävästi Xiaomi on tehnyt paljon päivityksiä valmistusjärjestelmään, joka varmistaa tulevan puhelimen olevan ohut ja kestävä samaan aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on jo kolmannen sukupolven taittuvanäyttöinen puhelin Xiaomilta, mutta odotettavasti sitä ei kannata odottaa myyntiin globaalisti. Aikaisemmatkin taittuvat puhelimet ovat jääneet vain Kiinan markkinoiden herkuksi.

Muun muassa kiinalainen vuotaja IceUniverse on kertonut, että Xiaomi MIX Fold 3 -puhelinta ei tulla näkemään Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla. Xiaomi on yksi harvoista, joka ei ole tuonut taittuvia puhelimia globaalisti myyntiin. Hiljattain uudet taittuvat puhelimensa julkaisi Motorola sekä Honor myös Suomessa, jonka lisäksi Samsungilta odotetaan uutuuksia heinäkuussa. Myös OnePlussan odotetaan julkaisevan omansa elokuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Xiaomi MIX Fold 3 -puhelimessa olisi näytönalainen etukamera, 50 watin langaton lataus sekä IP-luokitus pölyä ja vettä vastaan. Yksi puhelimen erottava tekijä pitäisi olla periskooppikamera, jollaista ei taittuvissa ole vielä nähty. Tarkempia tietoja kuullaan varmasti lähiviikkoina.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi