XiaomiYleinen

Xiaomilta luvassa uusi nimihirviö? Ensimmäisen taittuvanäyttöisen puhelimen nimen huhutaan olevan Xiaomi Mi MIX 4 Pro Max

Xiaomin vuonna 2019 vilauttama prototyyppi taittuvasta älypuhelimesta.

Xiaomi valmistelee ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen julkaisua ja sen odotetaan kuuluva pitkään tauolla olevaan lippulaivapuhelimista tuttuun Mi MIX -mallistoon. Xiaomi on jo aikaisemmin vahvistanut, että Mi MIX -mallisto tekee paluun, mutta tarkkaa tietoa uusista puhelimista ei ole ollut. Nyt tuorein raportti kertoo ensimmäisen Xiaomin taittuvanäyttöisen puhelimen kantavan nimeä Xiaomi Mi MIX 4 Pro Max.

Näyttöpaneelikonsulttina toimiva Ross Young on kertonut lähteisiinsä viitaten, että Xiaomin ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelinta kantaisi nimeä Mi MIX 4 Pro Max ja taittuvan näytön toimittajana olisi China Star. Toistaiseksi erikoinen nimeäminen kannattaa ottaa pienellä varauksella, sillä aikaisempia huhuja ei ole nimestä kuultu. Lisäksi olisi erikoista, että Xiaomi julkaisee Mi MIX 4 Pro Max -puhelimen yksittäisenä taittuvana laitteena, eikä Mi MIX 4- tai Mi MIX 4 Pro -puhelimia olisi luvassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Toistaiseksi Xiaomi Mi MIX 4 Pro Max -puhelimesta ei tiedetä juurikaan mitään, vaikka yhdestä Xiaomin taittuvanäyttöisestä laitteesta onkin jo aikaisemmin nähty kuvia. Vuotokuvissa nähty Xiaomin taittuvanäyttöinen puhelin on tietojen mukaan varusteltu Samsungin näytöllä, mutta Mi MIX 4 Pro Maxiin odotetaan China Starin toimittamaa paneelia. Tulevan puhelimen kerrotaan olevan toteutukseltaan Mi MIX Alphan kaltainen, joka viittaisi siihen, että näyttö taipuu ulkopuolella Huawei Mate Xs -puhelimen kaltaisesti.

Xiaomilta on luvassa kuluvan vuoden aikana useampia taittuvanäyttöisiä puhelimia, jos on uskomista huhuja sekä raportteja. Aluksi markkinoille odotetaan puhelinta, jossa näyttö taittuu ulkopuolella ja myöhemmin markkinoille on luvassa sisäpuolella taittuva näyttö. Xiaomin tiedetään kehittävän myös simpukkapuhelimen kaltaista puhelinta.

Vuotanut kuva Xiaomin sisäänpäin taittuvasta älypuhelimesta.

Lähde: Twitter (Ross Young)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi