XiaomiYleinen

Google paljasti yksityiskohtia tulevasta Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimesta

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomin tuleva keskihintainen Mi 11 Lite 5G -älypuhelin on ollut jo aikaisemminkin vuotojen kohteena, mutta nyt myös Google on paljastanut tietoja Google Playn kehittäjäkonsolin kautta. Xiaomi Mi 11 Lite on pysynyt varsin hyvin salassa, mutta julkaisun lähentyessä vuodot laajenevat ja laitteen tiedot tarkentuvat. Xiaomilta odotetaan kevään aikana myös huippuluokan Mi 11 Pro– ja Mi 11 Ultra -puhelimia.

Google on paljastanut Xiaomi Mi 11 Liten olevan koodinimeltään ”Renoir”, jonka lisäksi Google on listannut muutamia laitteen ominaisuuksia. Puhelimessa on 8 gigatavua RAM-muistia, 2400 x 1080 pikselin näyttöpaneeli sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Erikoisesti Google on listannut laitteen saavan myös Snapdragon 765 -järjestelmäpiirin, joka nähtiin jo viime vuoden puhelimissa. Todennäköisesti listauksessa on järjestelmäpiirin osalta virhe, sillä Xiaomi Mi 11 Liten on odotettu saavan uudemman Snapdragon 7 -sarjan järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 11 Lite 5G Google Play -kehittäjäkonsolissa.

Aikaisemmin vuotaneet kuvat Xiaomi Mi 11 Lite -puhelimesta ovat paljastaneet, että laitteen takaosassa on tuttu laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa on näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Huhuissa Xiaomi Mi 11 Liten on odotettu saavan 120 hertsin näyttöpaneelin, 4150 milliampeeritunnin akun sekä 64 megapikselin pääkameran.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Xiaomi voisi julkaista Mi 11 Lite -puhelimen. Todennäköisesti julkaisu tapahtuu kevään aikana globaalisti, mutta Kiinassa sama laite saatetaan julkaista hieman etukäteen Mi CC11 -mallinimellä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi