XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa jatkossa aikaisempaa enemmän puhelimia – Redmi Note -sarjan laitteita myyty jo 240 miljoonaa kappaletta

Xiaomi julkisti eilen kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Redmi Note 11 -sarjan älypuhelimet, mutta samalla yhtiö kertoi muuttavansa hieman lähestymistapaansa Redmi Note -sarjan kanssa. Jatkossa Xiaomi lupaa julkaista aikaisempaa enemmän älypuhelimia, sillä kerran vuodessa julkaistavasta mallistorakenteesta luovutaan.

Redmi-brändin johtaja Lu Weibing kertoi julkaisutilaisuuden aikana, että yhtiö on pystynyt kasvattamaan Redmi Note -sarjan puhelimien myyntiä selvästi. Nyt yhtiö on saanut myytyä globaalisti yhteensä 240 miljoonaa Redmi Note -sarjan puhelinta, kun ensimmäinen sarjan puhelin näki päivänvalonsa vuonna 2014. Viimeisen 5 kuukauden aikana on myyty 40 miljoonaa Redmi Note -puhelinta, joka tarkoittaisi keskimäärin noin 8 miljoonaa puhelinta kuukaudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tärkeämpi uutinen on kuitenkin se, että jatkossa Redmi Note -sarjaa ei enää päivitetä kerran vuodessa. Xiaomi siirtyy kuuden kuukauden päivityssykliin, eli vuodessa nähdään kahdet eri sukupolven Redmi Note -puhelimet. Aikaisemmin tänä vuonna julkaistiin Redmi Note 10 -puhelimet ja nyt mennään jo Redmi Note 11 -puhelimissa. Tämä tarkoittaa, että Redmi Note 12 -puhelimia voidaan odottaa jo keväällä.

Redmi Note -sarja on ollut yksi suurimmista menestystarinoista Xiaomin historiassa. Yhtiö on panostanut sarjassa laadukkaisiin teknisiin toteutuksiin, mutta hinnat ovat olleet silti edullisia. Kahden sukupolven strategia vuodessa koskee toistaiseksi Kiinan markkinoita, sillä Redmi Note 11 -puhelimet saatetaan nähdä globaalisti myös jollain toisella nimellä.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi