XiaomiYleinen

Xiaomin ensi vuoden Redmi K50 Pro -puhelimesta paljastui tietoja – saamassa Snapdragon 898 -järjestelmäpiirin

Redmi K40

Xiaomi on kehittämässä nähtävästi kovaa tahtia uusia Redmi K50 -sarjan älypuhelimia, jotka olisivat kiinalaisvalmistajan edullisemman hintapisteen huippupuhelimet. Nyt uusi vuoto on paljastanut muutamia yksityiskohtia Redmi K50 Pro -puhelimesta, jonka julkaisua voidaan odottaa aikaisintaan ensi vuoden alkupuolella.

Jos Twitterissä tunnetun Xiaomiui-käyttäjän tiedot pitävät paikkansa, niin Redmi K50 Pron koodinimi olisi sisäisesti Ingres. Puhelimen tehoista on vastaamassa Qualcommin seuraavan sukupolven SM8450-huippupiiri, eli Snapdragon 898. Tiedot ovat peräisin Xiaomin julkaisemista koodeista, mutta ne kannattaa ottaa silti vielä pienellä varauksella vastaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Redmi K50 Prohon on tulossa ainakin 64 megapikselin pääkamera, joka perustuisi Omnivisionin kehittämään OV64B-sensoriin. Lisäksi pääkameran rinnalla pitäisi olla ultralaajakulmakamera sekä makrokamera, mutta niiden sensoreiden tiedoista ei ole vielä mitään paljastuksia. Toistaiseksi Redmi K50 Prosta ei ole tiedossa vielä mitään muuta, mutta todennäköisesti tulevina kuukausina tullaan näkemään enemmän vuotoja.

Qualcommin odotetaan julkaisevan uuden Snapdragon 898 -järjestelmäpiirin tuttuun tapaan vasta joulukuussa, joten siihen perustuvia puhelimia voidaan julkaista aivan vuoden lopulla tai vastaavasti vuoden 2022 alussa. Varmaa on kuitenkin, että Xiaomi kehittää uusia puhelimia ja yleisesti Redmi K -sarjan puhelimet ovat nähty myynnissä globaalisti eri mallinimellä. Nyt paljastunut Redmi K50 Pro saattaa olla esimerkiksi tulevan Xiaomi 12 -huippumalliston edullisempia jäseniä.

Lähde: Twitter (Xiaomiui)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi