XiaomiYleinen

Xiaomin huoltopalvelut monipuolistuvat Reseten kanssa laajenevan yhteistyön ansiosta

Xiaomin logo

Xiaomin huoltopalvelut laajenevat Reseten kanssa solmitun yhteistyön myötä. Xiaomin laitteiden huollattaminen on nyt helpompaa, kun laitteen voi viedä suoraan huoltoliikkeeseen ilman ajanvarausta.

Elektroniikkayhtiö Xiaomi ja huoltoyhtiö Resete (New Life Holding Oy) ovat solmineet huoltosopimuksen, joka kattaa laajasti Xiaomin eri tuoteryhmiä. Reseten huoltoliikkeet Helsingissä ja Tampereella huoltavat robotti-imurit, sähköpotkulaudat sekä puhelimet, tabletit ja puettavat älylaitteet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuotteet voi viedä huoltoon nyt myös ilman ajanvarausta.

”On hienoa, että pystymme Reseten kanssa yhteistyössä tarjoamaan entistä helpomman ja joustavamman huoltokokemuksen Xiaomin laitteille. Tämä parantaa Xiaomi-tuotteiden käyttäjäkokemusta entisestään ja vahvistaa asemaamme Suomessa tuoden Xiaomin yhä merkittävämmäksi osaksi suomalaisten arkea”, Xiaomi Suomen maajohtaja Paavo Saarinen kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme erittäin tyytyväisiä laajentuneeseen yhteistyöhön, se tuo Reseten palvelut entistä lähemmäksi kuluttajaa ja yhä useamman saataville. Olemme yhteistyössä vastanneet Xiaomin älypuhelinten huoltopalveluista jo aiemmin, mutta nyt pystymme tarjoamaan kuluttajille yhä monipuolisempia huoltopalveluita”, Reseten toimitusjohtaja Risto Päivänsalo sanoo.

Reseten huoltoliikkeet löytyvät Tampereelta ja Helsingistä. Molemmat liikkeet ovat avoinna arkisin kello 9-17.

Lähde: Xiaomin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi