AndroidXiaomiYleinen

Xiaomin julkaisematon Pocophone F1 -huippupuhelin paljastui verkkokaupasta – Tällainen puhelin on tulossa

Xiaomin odotetaan julkaisevan lähiaikoina täysin uuden Pocophone F1 -mallinimeä kantavan huippuominaisuuksilla varustellun älypuhelimen. Jo muun muassa Bluetooth-sertifikaatti paljasti yksittäisiä ominaisuuksia puhelimesta, mutta tänään Pocophone F1 on listattu kuvineen ja teknisine tietoineen jälleenmyyjän verkkokauppaan.

Kuvista päätellen Pocophone F1 olisi valmistettu muovista ja mukana olisi tuttuja piirteitä muun muassa Mi 8 -puhelimesta. Teknisissä tiedoissa vahvistetaan puhelimesta löytyvän tehokas Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Pocophone F1 tukee myös muistikorttia. Näytön kooksi ilmoitetaan 5,99 tuumaa ja tarkkuutta on 1080 x 2246 pikseliä. Puhelimessa pitäisi olla myös MIUI 9 -käyttöliittymä, joka perustuu Android 8.1 Oreo -versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta tyydytään 12 + 5 megapikselin kaksoiskameraan ja edessä on yksi 20 megapikselin sensori. Akun kooksi jälleenmyyjä ilmoittaa 4000 milliampeerituntia ja laite tukee Quick Charge 3.0 -pikalatausta.

Toistaiseksi ei ole tarkasti tiedossa, milloin Xiaomi tulee julkaisemaan Pocophone F1 -puhelimensa. Kyseessä pitäisi kuitenkin olla globaalisti tarjolle tuleva halpa huippupuhelin. Puhelimen hinnoittelun odotetaan asettuvan 400 euron tuntumaan.

Lähde: PCGarage.ro

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android