XiaomiYleinen

Xiaomin kerrotaan työstävän taittuvanäyttöistä simpukkapuhelinta haastamaan Samsungin Galaxy Z Flip -puhelimet

Xiaomin logo

Xiaomi on yksi puhelinvalmistajista, joka ei ole julkaissut globaaleille markkinoille vielä yhtäkään taittuvanäyttöistä puhelinta, vaikka niitä on kaksi kappaletta jo Kiinassa nähtykin. Xiaomi on keskittynyt toistaiseksi Fold-mallisiin puhelimiin, mutta nähtävästi pian on tulossa haastaja Samsung Galaxy Z Flip -puhelimille.

Kiinasta kantautuvan huhun mukaan Xiaomi valmistelee uutta taittuvanäyttöistä simpukkapuhelinta. Tieto on peräisin tiedoistaan luotettavalta Digital Chat Station -Weibo-käyttäjältä. Odotettavasti Xiaomi haluaa osansa suosituksi nousseesta tuotekategoriasta, johon myös Motorola julkisti hiljattain uuden Razr 40 Ultran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhun mukaan Xiaomi tulisi panostamaan simpukkapuhelimessaan ainakin kahteen yksityiskohtaan, jotka olisivat keveys sekä ohut rakenne. Tämä ei ole yllättävää, sillä Xiaomin nykyinen MIX Fold 2 on myös melko ohut ja kevyt.

Toistaiseksi puhelimen teknisistä tiedoista ei ole vuotoja, mutta nähtävästi Xiaomi voisi tarjota lippulaivatason ominaisuuksia. Nimi voisi olla luonnollisesti Xiaomi MIX Flip, jos nimeämissä käytetään hyödyksi Samsungin strategiaa. Toistaiseksi ei ole myöskään tietoa siitä, voitaisiinko Xiaomilta nähdä vihdoin taittuvanäyttöisiä puhelimia globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi