HonorYleinen

Honor saattaa julkistaa taittuvan Magic V2 -puhelimen jo heinäkuussa – paljastui nyt sertifioinnista

Honor Magic Vs

Honor toi vasta tällä viikolla myyntiin Suomessa taittuvanäyttöisen Magic Vs -älypuhelimen, mutta vain muutaman viikon päästä tullaan näkemään uusi versio. Kiinasta kantautuvien tietojen mukaan Honor valmistelee Magic V2 -älypuhelimen julkaisua, jonka lisäksi laite on paljastunut jo ensimmäisistä sertifiointitietokannoista.

Weibo-palvelussa tunnettu vuotaja Digital Chat Station on kertonut, että Magic V2 tullaan julkaisemaan jo heinäkuun aikana. Kovin montaa viikkoa ei siis julkaisua pitäisi joutua odottamaan. Samalla puhelimesta on paljastettu muutamia yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muun muassa kiinalainen 3C-sertifiointitietokanta paljastaa tulevan taittuvanäyttöisen puhelimen läpäisseen jo sertifikaatin. Puhelimen mallikoodi on VER-AN10 ja sertifikaatin mukaan siinä on tuki 66 watin tehoiselle pikalataukselle.

Vuotojen mukaan Honor Magic V2 -puhelimessa olisi uusi 2K-tason LTPO AMOLED -näyttöpaneeli sekä suuri 5000 milliampeeritunnin akku. 66 watin langallisen latauksen lisäksi puhelimeen odotetaan tukea 50 watin tehoiselle langattomalle lataukselle. Puhelimeen odotetaan joko Snapdragon 8+ Gen 1- tai Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä. Magic V2 -puhelimen odotetaan olevan myös vedenkestävä ja Honorin kerrotaan panostavan kevyeen ja ohueen rakenteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Honor ei ole vielä vahvistanut julkaisua itse. Todennäköisesti Magic V2 nähdään aluksi vain Kiinan markkinoilla ja mahdollisesti kuukausia myöhemmin vasta globaalisti.

Heinäkuussa myös Samsung on vahvistanut julkaisevan uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 5- ja Galaxy Z Flip 5 -puhelimet. Elokuun aikana taittuvia puhelimia odotetaan Oppolta ja OnePlussalta.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor