XiaomiYleinen

Xiaomin odotettu huippupuhelin Mi 11 julkaistaan globaalisti 8. helmikuuta

Xiaomi on tänään vahvistanut medioille jaetun kutsun muodossa, että yhtiön seuraava huippuluokan Mi 11 -älypuhelin julkaistaan globaalisti reilun viikon päästä, 8. helmikuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Xiaomi esitteli Mi 11 -puhelimen jo joulukuun lopulla kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta nyt vihdoin se nähdään myös globaalisti, ja luvassa saattaa olla myös malliston muita puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maanantaina 8. helmikuuta julkaisutilaisuus järjestetään kello 14.00 Suomen aikaa, ja tilaisuutta on mahdollista seurata suorana Xiaomin sosiaalisen median kanavien kautta. Xiaomin mukaan uusi Mi 11 on elokuvia rakastavan puhelin. Xiaomi viitannee siis puhelimen huippunäyttöön sekä kameraominaisuuksiin.

Koska Xiaomi Mi 11 on julkaistu jo Kiinassa, niin puhelimesta tiedetään jo pääasiassa kaikki. Kiinassa myytävässä puhelimessa on Qualcommin tuorein Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 108 megapikselin kolmoiskamera, suuri 6,81 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli sekä 4600 milliampeeritunnin akku. Globaalisti Xiaomi on saattanut uutuuspuhelimeen tehdä kuitenkin joitakin pieniä muutoksia. Tarkemmin Xiaomi Mi 11 -puhelimeen voi käydä tutustumassa aikaisemmin julkaistusta artikkelistamme.

Xiaomi saattaa esitellä Mi 11 -perusmallin ohella globaalisti myös Mi 11 Pro- ja Mi 11 Lite -puhelimet, mutta kyseessä saattaa myös olla vain Mi 11 -puhelimen julkaisu ja loput julkaistaan myöhemmin.

Lähde: Xiaomi (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi