AndroidXiaomiYleinen

Xiaomin ”salamannopea” MIUI 9 Global saapuu ensimmäisille puhelimille jo huomenna

Xiaomi on tänään kertonut Redmi Y1 -puhelimien julkaisutilaisuudessa myös uuden MIUI 9 -päivityksen jakelun aloittamisesta. Tähän asti MIUI 9 on ollut tarjolla globaaleilla markkinoilla ainoastaan beta-versiona, mutta nyt päivitys on tulossa OTA:na vihdoin virallisesti saataville.

MIUI 9 on seuraaja MIUI 8 -käyttöliittymälle, mutta mitään suuria muutoksia ei ole luvassa. MIUI 9:n suurin käyttäjille näkyvä ominaisuus on jaetun näytön tila, jonka luvataan olevan parempi kuin Androidin oman vastaavan ominaisuuden. Lisäksi mukana on 21 animoitua sovellusikonia, MIUI-kuvanmuokkausohjelma sekä App Vault -ominaisuus. MIUI 9 ei ole integroitu vain tiettyyn Android-versioon, jonka takia uusimmat ominaisuudet tulevat tarjolle jo hyvinkin vanhoille puhelimille. Xiaomin MIUI 9 Global beta-versio on ollut tarjolla myös suomeksi, mutta Global Stable -version saatavuudesta suomeksi ei ole vielä mitään tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MIUI 9 on tulossa päivitettäväksi kolmelle puhelimelle jo huomenna 3. marraskuuta alkaen. Ensimmäiset puhelimet ovat Redmi Note 4, Mi MIX 2 ja Mi Max 2. Lisäksi MIUI 9 on tulossa saataville laajemmin myös useille muille Xiaomin puhelimille myöhemmin. MIUI 9 tuetut laitteet löytyvät alta:

Mi Mix 2, Mi Mix, Mi Note 3, Mi Note 2, Mi Note, Mi 6, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 4i, Mi 4, Mi 3, Mi 2, Mi Max 2, Mi Max, Mi Max Prime, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5A, Redmi Note 3, Redmi Note 4G Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 4G, Redmi 4, Redmi 4X, Redmi 3, Redmi 3S, Redmi 3S Prime, Redmi 2, Redmi 2 Prime, Redmi Y1, Redmi Y1 Lite.

 

Lähde: MIUI

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android