XiaomiYleinen

Xiaomin toimitusjohtaja vahvisti: Xiaomi 12S Ultran seuraaja tuodaan myyntiin myös globaalisti

Xiaomi 12S Ultra

Xiaomi esitteli heinäkuussa yhtiön tähän asti parhaimman älypuhelimen, mikä oli Xiaomi 12S Ultra. Kyseessä on kameroiltaan yksi markkinoiden mielenkiintoisimmista puhelimista, joka on kehitetty yhteistyössä Leican kanssa. Valitettavasti puhelinta ei kuitenkaan saatu myyntiin globaalisti.

Nyt Xiaomin toimitusjohtaja Lei Jun on kuitenkin antanut mielenkiintoisen kommentin, joka kiinnostaa monia globaaleita Xiaomin käyttäjiä. Jun on kertonut, että Xiaomi 12S Ultran seuraaja tullaan esittelemään globaaleille markkinoille. Kommentin perusteella ei kuitenkaan voida sanoa viitataanko siinä Xiaomi 12S Ultran todelliseen seuraajaan vai erityisesti globaaleille markkinoille tehdystä Xiaomi 12S Ultrasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Xiaomi on tuonut globaalisti saataville vain harvoja todellisia lippulaivapuhelimiaan ja viime vuonna myyntiin tuotiin hyvin rajallisesti Xiaomi Mi 11 Ultra. Tänä vuonna yhtiö on keskittynyt Xiaomi 12- ja Xiaomi 12 Pro -puhelimiin, mutta ne eivät ole täysin verrannollisia esimerkiksi Samsungin tai Applen lippulaivapuhelimille. Ultra-puhelimet ovat usein olleet Xiaomin kaikista parhaimpia laitteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hiljattain Kiinan markkinoille julkaistu Xiaomi 12S Ultra on varusteltu 120 hertsin QHD+ -näyttöpaneelilla, Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirillä sekä 4860 milliampeeritunnin akulla. Lisäksi puhelimessa on kolmoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 48 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 48 megapikselin periskooppikamerasta. Tarkemmin Xiaomi 12S Ultraan voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. 

Lähde: Twitter (Lei Jun)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi