XiaomiYleinen

Xiaomin uusi Redmi 12 5G -älypuhelin myyntiin Suomessa 249 euron hintaan – Tarjoaa Snapdragon 4 Gen 2 -järjestelmäpiirin sekä suuren 6,79 tuuman näytön

Redmi 12 5G

Suomessa saatiin myyntiin muutama viikko sitten edullinen Redmi 12 -älypuhelin, joka tarjosi korkeintaan 4G-yhteydet. Nyt tarjolle on tullut myös 5G-versio muutaman kympin kalliimmalla hinnalla. Redmi 12 5G on teknisesti melko mielenkiintoinen uutuus.

Muun muassa Gigantti tarjoaa Redmi 12 5G -puhelinta tilattavaksi jo omassa verkkokaupassaan. Kyseessä on 4 + 128 gigatavun muistiversio, jonka voi hankkia 249 euron hinnalla. Puhelimesta on tarjolla kaksi väriversiota, jotka ovat musta sekä sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimessa on 6,79 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on 8 megapikselin etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Melko uuden Snapdragon 4 Gen 2 -järjestelmäpiirin rinnalla puhelimessa on 4 gigatavua RAM-muistia (LPDDR4X) sekä 128 gigatavua sisäistä UFS 2.2 -tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikorttipaikka. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 18 watin teholla langallisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 13, jonka päällä hyrrää MIUI 14 -käyttöliittymä. Muita uutuuspuhelimen ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä IP53-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys.

Lähde: Gigantti

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Xiaomi Redmi 12 (4g ja 5g) malleja myytiin Intiassa yhteensä 1 miljoona kappaletta ensimmäisen 4 viikon aikana, niin luin X (Twitter) jossa Xiaomi siitä iloitsi.
    Intiasta on tullut maailman väkirikkain maa 1.428 miljardia ihmistä jolla ohitti Kiinan 1.425 miljardia, mutta Kiinan väestönkasvu oli 0% kun Intian väkiluku kasvoi 0.8% viime vuoden aikana, mikä tarkoitti lukuina 11.5 miljoonaa lisää intialaisia – noin 2x koko Suomen väkiluku vuodessa!! Intian keskiluokka kasvaa valtavaa vauhtia, määrinä laskettuna Kiinan keskiluokka on No.1 suurin maailmassa, kakkonen on USA, kolmantena on Intia joka ohittaa ennusteen mukaan USA:n minä hetkenä hyvänsä. Ei siten mikään yllätys että Intia onnistui juuri laskeutumaan ensimmäisenä Kuun eteläpuoliskolle.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi