YotaPhone

YotaPhone 3 onkin vain Yota 3 – kaksoisnäyttöpuhelimen viralliset kuvat julki

Venäläinen Yota Devices on valmistautumassa julkaisemaan yhtiön kolmannen puhelimen. Aikaisemmin tulevan puhelimen nimeksi on arveltu YotaPhone 3:sta, mutta uusimpien luotettavana pidettävien tietojen mukaan puhelin olisikin Yota 3.

Nyt Yota Devices -yrityksen osakas BaoliYota Technology on paljastanut muutaman kuvan tulevasta puhelimesta, joista paljastuu Yota 3:n Kiinan markkinoille suunnattu versio. Kuvat vahvistavat puhelimen muotoilun sekä toisen näytön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alustavien tietojen mukaan Yota 3 tulisi saamaan 5,5 tuuman Full HD-näytön sekä 5,2 tuuman E-Ink-näytön. Puhelimen tehoista pitäisi huolehtia kahdeksanytiminen Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laitteessa on ainakin 128 gigatavua, mutta myös 64 gigatavun versio on nähtävästi tulossa. Yota 3 -puhelimeen odotetaan myös USB-C -tyypin liitintä, joka toimisi myös kuulokeliittimenä, sillä normaalia 3,5 mm liitintä ei laitteessa todennäköisesti tulla näkemään. Puhelimen pääkameran on kerrottu olevan 12 megapikseliä ja etukameran 13 megapikseliä. Akun kooksi povataan 3200 milliampeerituntia ja Yota 3 tukee kahta SIM-korttia.

Yota 3:n odotetaan tulevan saataville ”alkusyksystä” 350 tai 450 dollarin hintalapulla. Yota Devices on venäläinen yhtiö, jolla on toimintaa Venäjällä, Suomessa, Kiinassa ja Singaporessa ja sen pääkonttori on Moskovassa.

Lähde: 4PDA.ru

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:YotaPhone