YleinenYotaPhone

Uusi kaksinäyttöinen YotaPhone tulossa ennakkomyyntiin kesällä

YotaPhone 2

Vuoden 2014 alussa venäläinen Yota Devices julkaisi YotaPhone 2 -nimeä kantavan älypuhelimen, joka erottui muista markkinoilla olevista puhelimista muun muassa kahden näyttönsä ansiosta. Puhelimessa on perinteisen 5,0 tuuman näytön ohella laitteen takakuoressa 4,7 tuuman always-on mustavalkonäyttö. YotaPhone 2 on sittemmin jäänyt yhtiön viimeisimmäksi älypuhelimeksi.

Nyt Yota Devices on vihjannut omilla verkkosivuillansa tulevasta älypuhelimesta. Yhtiö on asettanut sivuillensa vihjailevan kuvan, jossa näkyy tulevan laitteen ääriviivat. Toistaiseksi ei ole mitään tietoa laitteen teknisistä tiedoista, mutta jos Yota jatkaa omalla erikoisella tyylillänsä, niin kyseessä saattaa hyvinkin olla jälleen kaksinäyttöinen älypuhelin. Sivuilla valmistaja toteaa venäjäksi, että uutuuspuhelimen ennakkomyynti on alkamassa tämän vuoden kesällä. Tarkempaa aikataulua Yota ei ole vielä paljastanut.

YotaPhone-puhelimet ovat olleet myös Suomessa myynnissä, joten myös tuleva, mahdollisesti YotaPhone 3 -mallinimeä kantava laite on luultavasti rantautumassa Suomeen myöhemmin tänä vuonna. Yota kertoi viime viikolla aloittaneensa Android 6.0 -päivityksen jakelun yhtiön YotaPhone 2 -puhelimelle.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen