YleinenZTE

ZTE aloittaa globaalisti myymään RedMagic Watch -älykelloa 99 euron hintaan

ZTE:n tytärbrändinä toimiva RedMagic on ilmoittanut tänään tuoneensa globaalisti myyntiin ensimmäisen älykellonsa, joka kantaa nimeä RedMagic Watch. Uutuuskellon myynti alkaa 22. huhtikuuta kello 15 Suomen aikaa RedMagicin oman verkkokaupan kautta. Hintaa kellolla on ilmoitettu olevan 99 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic Watch on rakennettu pyöreän 1,39 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin ympärille, jossa on 454 x 454 pikselin tarkkuus. Metalliseen kehykseen näytön ympärille on kaiverrettuna takymetri ja kellon oikeassa reunassa on kaksi painiketta, joissa on punainen korostusväri. Kello on tarjolla kahdessa väriversiossa, jotka ovat hopea ja musta. Rannekkeita on myynnissä nahkaisena tai silikonisena, joiden kerrotaan olevan ihoystävällisiä. Kustomoitavuutta saadaan aikaiseksi myös lukuisilla kellotauluilla ja myös omia kuvia voi käyttää kellotauluna.

Rakenteeltaan RedMagic Watch on myös 5 ATM -sertifikaatin mukaisesti vesitiivis, joten laitetta voi käyttää huoletta vaikka uidessa. Kelloon on saatu mukaan 16 erilaista urheilutilaa, joita ovat muun muassa juoksu, pyöräily, kävely ja uiminen. ZTE hyödyntää kellossa Sony CXD5605 GNSS -vastaanotinta, jonka ansiosta laitteessa on GPS-, QZSS- ja Beidou-paikannustuki. RedMagic Watch on varusteltu myös Goodix GH3011 -sensorilla, jonka avulla pystytään mittaamaan sykettä sekä veren happipitoisuutta. Kellossa on myös tuki puhelimen ilmoituksien näyttämiselle.

Akunkeston kerrotaan olevan jopa 15 päivää yhdellä latauksella, mutta se voi kestää jopa 23 päivää vähällä käytöllä. GPS:n ollessa päällä akkua riittää 50 tunniksi.

Lähde: RedMagicin tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen