SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsung Galaxy A22 5G – tältä näyttää Samsungin tuleva edullisin 5G-puhelin

Samsung Galaxy A22 5G

Luotettavasti vuodoistaan tunnettu OnLeaks on julkaissut jälleen kerran 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Galaxy A22 5G -puhelimesta. Jo aikaisemmin Samsungin on tiedetty kehittävän kyseistä puhelinta ja julkaisun on odotettu asettuvan heinäkuulle, joka paljastui Samsungin vuotaneesta aikataulusta.

Uusissa vuotaneissa kuvissa Galaxy A22 5G on esillä joka kulmasta katsottuna sekä vielä erillisellä videolla. Puhelimen etuosassa nähdään pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli, jota kiertää varsin paksut kehykset. Galaxy A22 5G:n takaosassa on esillä neliömäinen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimen takaosassa on myös Samsungin logo. Laitteen oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija. Alareunassa nähdään myös kuulokeliitin, USB-C-liitin sekä kaiutin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Galaxy A22 5G -puhelimen mitat olisivat 167,2 x 76,4 x 8,7 millimetriä ja näytön koko olisi noin 6,5 tuumaa. Toistaiseksi puhelimesta ei ole vuotanut tarkkoja teknisiä tietoja, mutta kyseessä on edullisempi puhelin kuin Samsungin jo markkinoilla oleva Galaxy A32 5G, joka maksaa 279 euroa. Todennäköisesti Galaxy A22 5G -puhelimen kanssa Samsung pyrkii tavoittelemaan noin 200 euron hintapistettä.

Vielä ennen heinäkuussa odotettavaa julkaisua Galaxy A22 5G -puhelimesta tullaan varmasti kuulemaan lisätietoja. Samsungilta odotetaan samalla myös Galaxy A22 4G -versiota.

Lähde: Twitter (OnLeaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung