AndroidYleinenZTE

ZTE aloitti Android 10 -päivityksen jakelun Axon 10 Pro -puhelimelle Euroopassa

ZTE Axon 10 Pro

Googlen viime syksynä julkaisema Android 10 -päivitys on tullut jakoon jo useiden älypuhelinvalmistajien laitteille. Muun muassa HMD Global, Huawei, OnePlus sekä Samsung ovat aloittaneet Android 10 -päivityksen jakelun laajamittaisesti älypuhelimilleen ja nyt joukkoon voidaan lisätä myös ZTE, joka on aloittanut jakamaan päivitystä Axon 10 Pro -puhelimelle Euroopassa.

Axon 10 Pro -puhelimelle jakoon laitettu Android 10 -päivitys on versionumeroltaan GEN_EU_EEA_A2020G_Pro_V2.3 ja sen mukana tulee ZTE:n uusima käyttöliittymä sekä Android 10:n uudistukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Android 10 tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia sekä muutoksia vanhaan käyttöliittymään. Google on lisännyt käyttöjärjestelmään nyt livekuvatekstityksen, parannetun älykkään vastauksen sekä täysin uuden eleisiin pohjautuvan navigointityyliin. Yksi Android 10:n suurimmista uudistuksista on tumma teema, joka mahdollistaa muun muassa akun pidemmän käyttöiän. Lisäksi tumma teema on käyttöliittymän ohella myöskin tuettuna monissa Googlen omissa sovelluksissa, kuten kalenterissa, Gmailissa ja Google Mapsissa.

Google on myöskin parantanut tietoturvaa ja yksityisyyden hallintaa. Android 10:ssä on uusia, älykkäämpiä säätömahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi päättää miten ja milloin laitteen tietoja jaetaan. Android 10:ssä on myöskin uusi Google Play -järjestelmäpäivitykset, jonka avulla Google voi lähettää korjauksia puhelimiin Google Playn kautta. Tarkemmin Android 10 -päivityksen uusiin ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa laajemmasta aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

ZTE jakaa uutta päivitystä Euroopassa todennäköisesti vaiheittain, jonka takia se ei ole heti kaikkien saatavilla. Päivityksen saatavuuden voi kuitenkin tarkistaa manuaalisesti puhelimen asetusvalikon kautta.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Onko kukaan saanut Android 10 päivitystä vieläkään tähän Zte axon 10 Pro 5g puhelimeen suomenmaassa?? Minulle ei ole ainakaan tullut.

  2. No eipä näy suomenmaassa. Vai onko joku saanut Android 10??

  3. Kyllä se 10 saapui sittenkin. Kesti vaan tosi kauan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android