YleinenZTE

ZTE Axon 30 -puhelimesta julkaistiin ensimmäisiä live-vuotokuvia – etukamera piilossa näytön alapuolella

ZTE tulee julkaisemaan ensi viikolla 27. heinäkuuta uuden Axon 30 -älypuhelimen, jonka kohokohta on toisen sukupolven näytönalainen etukameraratkaisu. ZTE on itse jo paljastanut laitteen tuotekuvia, mutta nyt Weibo-palvelussa on jaettu myös live-vuotokuvia, jotka paljastavat todellisen laitteen.

Kuvissa Axon 30 nähdään etu- ja takaosasta katsottuna. Takaosassa on iso Axon-logo sekä laatikkomainen kamera-alue. Etuosassa on kohtuullisilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jossa ei ole minkäänlaista etukamerareikää tai lovea. Etukamera on piilotettu näytön yläreunaan näytön alapuolelle, jonka takia se ei ole nähtävillä. Kuvien perusteella etukameraa on hyvin vaikea nähdä, eikä näytössä ole mitään selvää kohtaa kameran alueella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Weibossa on kerrottu etukameraa olevan todella haastava nähdä näytöllä, joten parannusta tähän on tullut. Vielä viime vuonna Axon 20 5G -puhelimen kohdalla etukameran alue oli esillä näytöllä tietystä kulmasta katsottaessa. Nyt uudessa toteutuksessa näyttö on saatu selvästi paremmaksi ja myöskin etukameran kuvien laadun on kerrottu olevan parempi.

Aikaisemmin paljastuneiden tietojen mukaan puhelimessa tullaan näkemään erittäin kookas 6,92 tuuman näyttöpaneeli, jossa on 2460 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan ja näytönalaisen etukameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 16 megapikseliä. Tehoista vastannee Qualcommin huippuluokan Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE Axon 30 tulee tarjoamaan 6, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi laitteessa on neloiskamera, joka koostuu 64, 8, 5 ja 2 megapikselin kameroista. Todennäköisesti pääkameran ohella nähdään ultralaajakulmakamera, makrokamera sekä syvyyskamera. Axon 30 -mallin muita vahvistettuja ominaisuuksia ovat 4200 milliampeeritunnin akku, 55 watin pikalataus sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen