Yleinen

Oletko aina halunnut rakentaa oman taittuvanäyttöisen puhelimen? Nyt sekin on mahdollista

Kiinalainen taittuvanäyttöisistä tuotteistaan tunnettu Royole on tuonut saataville kehityssarjan, jonka avulla kuka tahansa voi rakentaa oman taittuvanäyttöisen älypuhelimen. Taittuvanäyttöiset puhelimet ovat kasvava trendi ja myös Royole on julkaissut kotimarkkinoillaan muutaman huippuluokan taittuvanäyttöisen puhelimen.

Taittuvanäyttöisen puhelimen kehityssarja on nimeltään Royole RoKit ja sen mukana on käytännössä toimivan älypuhelimen komponentit lukuun ottamatta laitteen koteloa. Puhelimen voi yksinkertaisesti rakentaa itse, jos kiinnostusta löytyy. RoKit-kehityssarja toimitetaan tyylikkäässä alumiinisalkussa, jonka sisältä komponentit löytyvät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kehityssarjan avainkomponentti on kolmannen sukupolven taittuva Cicada Wing -näyttömoduuli, joka on kooltaan 7,8 tuumaa. Näytössä on 1920 x 1440 pikselin tarkkuus, 3:2-kuvasuhde sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Kehityssarja sisältää myös emolevyn, jossa on Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteessa on valmiiksi asennettuna Android 10 -käyttöjärjestelmä. Kehityssarjaa täydentää myös erilaiset kaapelit, moduulit sekä kaksi Wi-Fi-antennia.

RoKit-kehityssarja pitää sisällään siis lähes kaiken mitä puhelimen sisältä löytyy, mutta kotelo on suunniteltava ja valmistettava itse. Tuote on tilattavissa ainakin Yhdysvalloissa 959 dollarin hintaan, joka tarkoittaisi suoraan muunnettuna noin 813 euroa.

Lähde: Royole

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen