YleinenZTE

ZTE Blade V30 julkaistiin – 6,67 tuuman näyttö, 64 MP neloiskamera ja Unisoc T618 -piiri

Kiinalainen ZTE on julkaissut kaikessa hiljaisuudessaan uuden Blade V30 -älypuhelimen Meksikon markkinoilla. Kyseessä on uusi alemman hintaluokan älypuhelin, jossa on panostettu suureen näyttöön ja kameroihin.

ZTE Blade V30 tarjoaa suuren 6,67 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Näytössä on Full HD+ (1080 x 2400) tarkkuus sekä 20:9-kuvasuhde. Etukameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 16 megapikseliä. Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja laitteessa on tuki USB-C-liittimen kautta tapahtuvalle langalliselle 18 watin pikalataukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen takaosassa on neloiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 5 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Tehoista kerrotaan vastaavan Unisoc T618 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä ei ole 5G-puhelin. ZTE on laittanut puhelimeen 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Blade V30 tarjoaa lisäksi microSD-muistikorttipaikan.

Laitteen muita ilmoitettuja ominaisuuksia ovat Bluetooth 5.0, GPS sekä 3,5 millimetrin perinteinen kuulokeliitin. Laitteen oikeaan kylkeen on saatu myös virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija.  ZTE hyödyntää puhelimessa tuoreinta Android 11 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä hyrrää yhtiön oma MiFavor UI -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Meksikossa ZTE Blade V30 maksaa 50999 Meksikon pesoa, joka on suoraan muunnettuna noin 217 euroa. Puhelimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja sininen. Laitteen saatavuudesta muilla markkinoilla ei ole tietoa.

Lähde: ZTE

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen