SamsungYleinen

Samsungilta tulossa 21. heinäkuuta uusi Galaxy M21 2021 Edition -puhelin – tarjoaa 6000 mAh akun ja AMOLED-näytön

Samsung julkaisi vuoden 2020 maaliskuussa Galaxy M21 -älypuhelimen Intiassa, mutta nyt puhelimesta tulee vuoden 2021 malli. Uutuuspuhelinta kutsutaan nimellä Samsung Galaxy M21 2021 Edition, ja se on tarkoitus julkaista 21. heinäkuuta Intian markkinoilla. Puhelinta tuskin nähdään myynnissä Euroopassa.

Uutuuspuhelimen julkaisu on vahvistettu Intian Amazonin sivuilla, jossa on vahvistettu myös joitakin laitteen ominaisuuksia ennen julkaisua. Puhelinta odotettiin aluksi Galaxy M21 Prime Edition -nimellä, mutta huhut olivat väärässä. Julkaisu tapahtuu Amazonin Prime Day -tapahtuman aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy M21 2021 Edition tulee tarjoamaan suuren 6,4 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä etukameraa varten tehty pisaralovi. Puhelimen yksi avainominaisuuksista on massiivinen 6000 milliampeeritunnin akku, ja mukana on myös 48 megapikselin kolmoiskamera. Samsung tulee tarjoamaan puhelinta lisäksi kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Charcoal Black sekä sinien Arctic Blue.

Puhelimen muita teknisiä tietoja ei ole vielä paljastettu, mutta huhujen mukaan kyseessä on varsin edullinen laite. Galaxy M21 2021 Edition tulee tarjoamaan huhujen mukaan Exynos 9611 -järjestelmäpiirin, 15 watin pikalatauksen sekä 20 megapikselin etukameran. Puhelimen pääkameran rinnalla on tietojen perusteella 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin syvyyskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy M21 2021 Edition tullaan julkaisemaan virallisesti 21. heinäkuuta, jolloin myös loputkin tiedot vahvistuvat.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung