YleinenZTE

ZTE esittelee huippuluokan Nubia Z40 Pro -puhelimen 25. helmikuuta – varusteltu ainutlaatuisella kameralla

ZTE on vahvistanut järjestävänsä kotimarkkinoillaan Kiinassa 25. helmikuuta julkaisutilaisuuden, jossa esitellään mielenkiintoinen Nubia Z40 Pro -älypuhelin. ZTE on jo vihjaillut uutuuspuhelimen keskeisimmistä ominaisuuksista, joiden perusteella puhelimessa nähdään ainutlaatuinen kamera.

Nubia Z40 Prossa on vahvistettu olevan Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on yhtiön kehittynyt jäähdytysjärjestelmä. Lisäksi puhelimen yksi ominaisuuksista on magneettinen lataus, joka vastaa todennäköisesti Applen puhelimissa olevaa MagSafe-latausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi avainominaisuuksista on kamerajärjestelmä. ZTE on kertonut Nubia Z40 Pron saavan ainutlaatuisen 35 mm objektiivilla varustellun pääkameran. ZTE on vahvistanut kamerajärjestelmässä olevan myös kehittyneempi automaattitarkennus ja optinen kuvanvakautus. Pääkamerana on kerrottu toimivan Sonyn kehittämä IMX789-sensori, joka asettuu lippulaivaluokkaan.

Todennäköisesti ZTE tulee vihjailemaan puhelimen ominaisuuksista vielä ennen julkaisua, mutta viimeistään julkaisun jälkeen kaikki yksityiskohdat vahvistuvat. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko ZTE esittelemään 25. helmikuuta myös muita tuotteita.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kannattaako kuitenkin välttää näitä, kuinka päivitykset tietoturva ja etenkin ohjelmiston osalta?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen