SamsungYleinen

Samsung järjestää MWC-tilaisuutensa 27. helmikuuta – tulossa uudet Galaxy Book -tietokoneet

Samsung järjestää tilaisuuden 27. helmikuuta.

Samsung on vahvistanut läsnäolonsa Mobile World Congress -messuilla tänä vuonna. Samsung tulee järjestämään tilaisuuden messuilla esiteltävistä uutuuksista 27. helmikuuta. Samsungin tilaisuus on edelleen virtuaalinen, kuten viime vuodenkin MWC-messuilla. Tilaisuutta pystyy seuraamaan suorana Samsungin sivuilta tai YouTube-kanavalta.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, mitä Samsung tulee esittelemään MWC-messujen tilaisuudessaan tällä kertaa. Tilaisuudessa voidaan nähdä uudet Galaxy A -malliston 5G-puhelimet, mutta yleensä näitä varten Samsung on järjestänyt erillisen tilaisuuden. Samsung saattaa kuitenkin esitellä erilaisia ohjelmistoja sekä julkaista uusia tuotteita osaksi Samsungin ekosysteemiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin julkaisema teaser-kuva ei suuremmin kerro tilaisuuden luonteesta mitään. Kuvassa on esillä Samsungin läppäri, puhelimia, tabletteja sekä älykello. Samsung on kertonut erillisessä artikkelissaan jakavansa tietoja erityisesti seuraavan sukupolven Galaxy Book -kannettavista ennen MWC-messuja. Kannettavien tietokoneiden osalta Samsung haluaa yhdistää ekosysteemiä ja tarjota saumattomamman yhteyden muiden Galaxy-laitteiden kanssa.

Samsungilta on myös huhuttu Galaxy Home Mini 2 -älykaiutinta, joka voitaisiin nähdä myös helmikuun lopulla järjestettävässä tilaisuudessa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung