RedMagicYleinen

ZTE esittelee RedMagic 8 Pro -sarjan puhelimet 26. joulukuuta – kuvat paljastavat mielenkiintoisen muotoilun

RedMagic 8 Pro

ZTE julkisti eilen tytärbrändinsä uuden Nubia Z50 -älypuhelimen, mutta nyt uutuuksia on tulossa myös RedMagicilta. Kyseessä on vuorostaan Nubian pelikeskeisiin tuotteisiin keskittyvä alabrändi. Nyt on vahvistettu, että uudet RedMagic 8 Pro -sarjan puhelimet esitellään Kiinassa 26. joulukuuta.

Asia on vahvistettu RedMagicin virallisella Weibo-tilillä. Jo viime viikolla ZTE piti Kiinassa medioille tilaisuuden, jossa uutuuksia esiteltiin ensimmäisen kerran. Suurelle yleisölle julkaisu tapahtuu vasta ensi viikolla. ZTE puhuu RedMagic 8 Pro -sarjasta, joten puhelimia voidaan odottaa tulevan ainakin kaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samaan aikaan RedMagic on kertonut uudistavansa logoaan hieman. Mukana on edelleen tuttu naamio, mutta tekstin fonttia on hieman muokattu yksinkertaisemmaksi. Uusi logo esitellään tarkemmin RedMagic 8 Pro -sarjan puhelimien kanssa.

ZTE on julkistanut puhelimesta myös ensimmäisiä kuvia, jotka paljastavat hieman normaalista poikkeavan muotoilun. Puhelin on melko laatikkomainen, sillä kehykset ovat tasaiset ja kulmat vain vähän pyöristetyt. Lasipinnat ovat myös tasaiset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 8 Pron takaosassa nähdään kolmoiskamera. Kuvat paljastavat puhelimen saavan RGB-valaistun sisäänrakennetun tuulettimen. Lisäksi laitteessa on Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Odotettavasti tarjolle on tulossa ainakin kaksi väriä, joista toinen on läpikuultava ja toinen on mattapintaisen musta.

ZTE on myös minimoinut näytön kehykset, sillä kuvissa ne ovat erittäin ohuet. Puhelimessa on todennäköisesti myös näytönalainen etukamera, sillä erillistä etukamerareikää ei kuvista paljastu. Puhelimen kyljessä nähdään pelipainikkeet, jotka helpottavat mobiilipelien hallintaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan RedMagic 8 Pro tarjoaa 5000 tai 6000 milliampeeritunnin akun versiosta riippuen. Akkua ladataan 165 watin tehoisella pikalatauksella. Tarkat tiedot varmistuvat kuitenkin jo ensi viikolla. RedMagic 8 Pro saatetaan nähdä globaalisti myynnissä myöhemmin.

Lähde: Weibo (RedMagic, kiinaksi)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:RedMagic