MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa edullinen Moto G13 -älypuhelin – vuotokuva paljastaa tutun muotoilun

Motorola Moto G13

Motorola julkisti hiljattain Kiinassa uudet Moto X40– ja Moto G53 5G -puhelimet, mutta lisää on tulossa. Moto G53 5G nähdään todennäköisesti pian myös globaalisti, mutta samalla nyt tuore vuoto paljastaa tietoja edullisesta Moto G13 -puhelimesta.

Twitterissä on vuodettu kuva Moto G13 -puhelimesta, josta saadaan vahvistus muotoilulle. Puhelin muistuttaa monia muita Motorolan puhelimia, sillä takaosassa on laatikkomainen kamera-alue sekä etuosassa on etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli. Puhelimen pinnat ja kehys ovat lähes tasaiset, joten yleisilme on kulmikas.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G53 5G ja Moto G13 ovat rakenteeltaan melko samanlaisia, sillä Motorola käyttää lähes samaa koodinimeä. Moto G53 5G tunnetaan koodinimellä ”Penang5G”, kun Moto G13 on koodinimeltään ”Penang4G”. Lisäksi Motorola valmistelee uutta Moto G23 -puhelinta, jonka koodinimi on ”Penang+”.

Aikaisemmat vuodot ovat paljastaneet Moto G13 -puhelimen saavan 5000 milliampeeritunnin akun sekä 20 watin pikalatauksen. Puhelimessa on myös 50 megapikselin kolmoiskamera. Moto G23 saattaa saada tehokkaamman 33 watin pikalatauksen. Valitettavasti tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vuotoja ainakaan toistaiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusien edullisempien Moto G -sarjan puhelimien julkaisua voidaan odottaa lähiviikkojen aikana globaalisti.


Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola