RedMagicYleinen

ZTE esittelee uuden Red Magic 9 Pro -pelipuhelimen 23. marraskuuta

Red Magic 9 Pro -puhelimien vihjauskuva.

Monet kiinalaiset älypuhelinbrändit kiiruhtavat julkaisemaan uutuuksiaan marraskuun aikana. Syynä tähän on Qualcommin normaalia aikaisemmin julkaisema Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri. Nyt myös ZTE:n alabrändi Red Magic on vahvistanut uutuuksia olevan tulossa.

Red Magic 9 Pro -puhelin tullaan julkaisemaan 23. marraskuuta, eli parin viikon sisällä. Nähtävästi luvassa olisivat Red Magic 9 Pro sekä Red Magic 9 Pro+ -puhelimet, eikä Red Magic 9 -perusmallia. Toistaiseksi puhelimista ei ole kerrottu juurikaan mitään virallisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE on jo aikaisemmin paljastanut, että puhelimissa tullaan näkemään Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri.

Snapdragon 8 Gen 3 on 4 nanometrin prosessilla valmistettu piiri, joka on teknisesti markkinoiden kärkeä. Kahdeksanytiminen piirin kohokohtana on yksi tehokkain Cortex-X4-ydin, joka toimii nyt 3,3 GHz:n kellotaajuudella. Lisäksi mukana on viisi tehokasta Cortex-A720-ydintä, joista kolme toimii 3,2 GHz:n taajuudella ja kaksi 3,0 GHz:n taajuudella. Mukana on myös kaksi 2,3 GHz:n Cortex-A520-ydintä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Qualcommin mukaan Snapdragon 8 Gen 3 on jopa 30 prosenttia tehokkaampi sekä 20 prosenttia energiatehokkaampi kuin Snapdragon 8 Gen 2 -piiri. Grafiikkaprosessorina toimii Adreno 750, joka on 25 prosenttia nopeampi, 25 prosenttia energiatehokkaampi ja tuo 40 prosenttia paremman säteenseurannan.

Huhuissa on puhuttu myös, että Red Magic 9 Prossa saatettaisiin nähdä myös pieniä päivityksiä kameroissa, joihin ei ole useinkaan panostettu pelipuhelimien kategoriassa. Tarkempia tietoja saadaan varmasti pian.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:RedMagic