SamsungYleinen

Samsungilta odotetaan keskihintaista taittuvaa puhelinta ensi vuonna – Näin paljon se voisi maksaa

Samsung Galaxy Z Flip 5

Samsung on viime vuosina julkaissut kaksi taittuvanäyttöistä älypuhelinta vuodessa, jotka ovat olleet Galaxy Z Flip ja Galaxy Z Fold. Nähtävästi muutosta on tulossa, jos on uskomista tuoreimpia raportteja. TrendForce-kertoo Samsungin julkaisevan keskihintaisen taittuvan puhelimen ensi vuonna.

Erilaisia huhuja mahdollisesta edullisemmasta taittuvasta puhelimesta on ollut jo pitkään, mutta mitään tarkempaa ei ole kuultu. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa onko luvassa Flip- vai Fold-tyylinen uutuus, mutta nykymarkkinassa edullisemman voisi tehdä Flip-tyylillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä voisi olla esimerkiksi karsitumpi versio vuoden päästä julkaistavasta Galaxy Z Flip 6 -puhelimesta, jolloin laite voitaisiin esitellä Fan Edition -mallistoon. Esimerkiksi Galaxy Z Flip 6 FE:n julkaiseminen ei olisi kovinkaan kaukaa haettu ajatus.

Toistaiseksi Samsung ei ole pystynyt kilpailemaan taittuvien puhelimien markkinoilla hinnalla. Galaxy Z Flip 5:n hinta nousee edelleen 1250 euroon, mutta esimerkiksi Motorola Razr 40 -puhelimen hinta on alle 900 euroa. Samainen raportti kertoo myös Huawein valmistelevan edullisemman taittuvanäyttöisen puhelimen julkaisua lähitulevaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

X-palvelussa on vuodettu Revegnus-tilillä, että Samsungin tavoitehinta tulevalle puhelimelle olisi 400-500 dollaria. Kun tähän lisätään vielä Euroopassa verot, niin hinta voisi asettua noin 650 euroon. Hintatieto kannattaa ottaa kuitenkin vastaan suurella varauksella, sillä suunnitelmat saattavat vielä muuttua.

Lähde: Trendforce.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung