YleinenZTE

ZTE esitteli Kiinassa RedMagic 7- ja RedMagic 7 Pro -pelipuhelimet – globaali julkaisu luvassa pian

RedMagic 7 Pro

ZTE on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet RedMagic 7 -sarjan älypuhelimet. Kyseessä on tehokkaat pelipuhelimet, jotka tarjoavat huipputason ominaisuuksia sekä ratkaisuja, joita ei ole aikaisemmin pelipuhelimissa nähty. ZTE on kertonut puhelimien olevan tulossa pian myös globaalisti tarjolle.

Malliston kärkimalli on RedMagic 7 Pro, joka tarjoaa mielenkiintoisia ratkaisuja. Puhelimessa on 6,8 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 960 hertsin kosketusherkkyys sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on tasainen, mutta sen suurin erikoisuus on näytönlainen etukamera. Etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä, eikä toistaiseksi missään muussa pelipuhelimessa ole ollut vastaavaa toteutusta.

RedMagic 7 Pro

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin tämän hetken tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8, 12 tai 16 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa. ZTE tarjoaa myös yhden teratavun versiota. Koska kyseessä on pelipuhelin, niin mukana on erilaisia pelipainikkeita, hyvä äänentoisto sekä kehittynyt X-akselinen värinämoottori.

Jäähdytyksestä huolehtii sisäänrakennettu tuuletin, joka nopeuttaa prosessorin tuottaman lämmön kuljetusta pois puhelimen sisältä. Lisäksi jäähdytysjärjestelmään kuuluu VC-nestejäähdytyslevy, grafeenilevy sekä muut lämpöä hyvin johtavat materiaalit. ZTE kutsuu jäähdytysjärjestelmää nimellä ICE 9.0 Magic.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 135 watin ilmajäähdytteisellä latauksella. ZTE:n mukaan akku latautuu tyhjästä täyteen vain 15 minuutissa. Puhelimen mukana toimitetaan oletusarvoisesti 165 watin tehoinen GaN-laturi.

Kameroita RedMagic 7 Pron takaosassa on kolme, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. ZTE tarjoilee laitteessa Android 12 -käyttöjärjestelmän, jonka päällä hyrrää RedMagic OS 5.0 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 7

RedMagic 7 -perusmalli tarjoaa paljon samoja ominaisuuksia, mutta joissakin osa-alueissa on hieman karsittu. Tehoista on kuitenkin edelleen vastaamassa sama Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri ja jäähdytysjärjestelmä on myös hieman päivitetty. Puhelinta tarjotaan 8, 12 ja 16 gigatavun RAM-muistilla sekä 128, 256 ja 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Kamerat ovat samanlaiset, sillä RedMagic 7:n kerrotaan sisältävän 64 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran ja 2 megapikselin makrokameran. Etuosassa ei ole enää näytönalaista etukameraa, vaan ZTE on laittanut kameran näytön yläpuolelle. Kameran tarkkuus on 8 megapikseliä.

RedMagic 7

Näytön kooksi on kerrottu 6,8 tuumaa ja se perustuu myös AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, 165 hertsin virkistystaajuus sekä 720 hertsin kosketusherkkyys. Akunkesto on RedMagic 7 -mallissa pienemmän 4500 milliampeeritunnin akun varassa. Akkua ladataan 120 watin tehoisella ilmajäähdytteisellä laturilla, joka lataa akun tyhjästä täyteen vain 17 minuutissa. Mukana toimitetaan kuitenkin 165 watin tehoinen GaN-laturi. Muita merkittäviä eroavaisuuksia puhelimien välillä ei ole.

Kiinassa molemmat uutuuspuhelimet tulevat myyntiin 21. helmikuuta. RedMagic 7 -puhelimen hinnat alkavat 3999 juanista, eli noin 555 eurosta. RedMagic 7 Pron hinta on edullisimmillaan 4799 juania, eli noin 666 euroa.

ZTE:n mukaan puhelimet julkaistaan globaalisti 22. helmikuuta ja myynti alkaa 10. maaliskuuta.

Lähde: RedMagicin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen