OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 2 -uutuuspuhelin julkaistaan kello 15.30 – katso tilaisuutta täältä!

OnePlus julkaisee uuden keskihintaluokan OnePlus Nord CE 2 -älypuhelimen tänään kello 15.30 Suomen aikaan. Tilaisuus lähetään OnePlussan verkkosivujen kautta, mutta sitä voi katsoa myös YouTuben välityksellä. Lisäksi julkaisua voi seurata tämän artikkelin alareunasta.

Kyseessä on tuttuun OnePlussan tapaan hieman erilaisempi julkaisu, sillä perinteinen julkaisutilaisuus on muovattu lyhytelokuvan muotoon. OnePlussan mukaan ”A OnePlus Double Feature” -lyhytelokuva on noin 20 minuutin pituinen dystooppinen sci-fi-trilleri, jonka aikana esitellään OnePlus Nord CE 2 -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samassa tilaisuudessa esitellään myös OnePlus TV Y1S- OnePlus TV Y1S Edge -televisiot, jotka ovat tarkoitettu vain Intian markkinoille. Tilaisuuden jälkeen kannattaa kuitenkin palata SuomiMobiili-sivustolle, jos OnePlus Nord CE 2 -älypuhelin kiinnostaa.

Voit katsoa tilaisuutta alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:OnePlus