YleinenZTE

ZTE esitteli uuden Voyage 10 -puhelimen – varusteltu Dimensity 700 -järjestelmäpiirillä ja 90 Hz näytöllä

ZTE jatkaa uutuuspuhelimien julkaisua kotimarkkinoillaan Kiinassa, sillä tänään yhtiö on esitellyt yhden edullisimmista 5G-puhelimistaan. Uutuuspuhelin kantaa nimeä ZTE Voyage 10 ja kyseessä on kilpailija muun muassa Xiaomin esittelemälle Redmi Note 10 5G -puhelimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on suuri 6,52 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on korkea 90 hertsin virkistystaajuus, 20:9-kuvasuhde sekä etukameraa varten tehty pisaralovi. ZTE:n mukaan näytössä on myös 180 hertsin kosketusherkkyys. ZTE Voyage 10 tarjoaa kolmoiskameran, joka koostuu 16 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin makrokamerasta sekä kolmannesta kamerasta, joka on todennäköisesti syvyyskamera. Puhelimen etuosassa on 8 megapikselin kamera selfiekuvaamiseen.

Tehoista on kerrottu vastaavan MediaTekin kehittämä 5G-modeemilla varusteltu Dimensity 700 -järjestelmäpiiri ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Puhelimen on kerrottu saavan 4000 milliampeeritunnin akun. ZTE on asettanut puhelimen oikeaan kylkeen myös sormenjälkilukijan, joka on integroituna virtapainikkeeseen. Käyttöjärjestelmänä toimii heti tuoreeltaan Android 11, jonka päällä hyrrää ZTE:n oma MyOS 11 -käyttöliittymä.

ZTE esitteli puhelimen kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vihreä sekä sininen. Kiinassa ZTE Voyage 10 tulee myyntiin edullisimmillaan 1298 juanin hintaa, joka on suoraan muunnettuna 166 euroa.

Lähde: Weibo (ZTE, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen