OnePlusYleinen

OnePlus 6 ja OnePlus 6T saivat uuden OxygenOS 10.3.10 -päivityksen – sisältää huhtikuun tietoturvakorjaukset

OnePlus 6

OnePlus on laittanut jakoon uuden päivityksen yhtiön muutaman vuoden vanhoille OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimille. Kyseessä on OxygenOS 10.3.10 -päivitys, joka perustuu edelleen Android 10 -versioon. OnePlussan mukaan uudessa päivityksessä on parannettu tietoturvaa sekä korjattu tunnettuja ongelmia.

OxygenOS 10.3.10 -päivityksen mukana toimitetaan Googlen huhtikuussa 2021 julkaisemat Androidin tietoturvakorjaukset, jonka lisäksi mukana on korjauksia tunnettuihin ongelmiin. Kyseessä on pieni päivitys, eikä mukana tule uusia ominaisuuksia. OnePlus on luvannut päivittää OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimet myös tuoreimpaan Android 11 -versioon myöhemmin vuoden 2021 aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset

  • Järjestelmä
    • Päivitetty Android-tietoturvan taso huhtikuulle 2021
    • Korjattu tunnettuja ongelmia ja parannettu järjestelmän vakautta

Uutta OxygenOS 10.3.10 -päivitystä jaetaan OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimien käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. OnePlus on kuitenkin luvannut aloittavansa laajan jakelun muutaman päivän päästä, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus