YleinenZTE

ZTE julkaisee uuden Axon 11 5G -puhelimen 23. maaliskuuta

ZTE on vahvistanut kiinalaisessa Weibo-palvelussa, että yhtiö tulee julkaisemaan uuden Axon 11 5G -älypuhelimen Kiinassa 23. maaliskuuta 2020. ZTE on jo aikaisemmin julkaissut huippuluokan Axon 10s Pro 5G -älypuhelimen, jossa hyödynnettiin tuoreinta Snapdragon 865 -järjestelmäpiiriä.

Odotuksien mukaan Axon 11 5G olisi huippuluokan puhelin tai vaihtoehtoisesti ylemmän keskihintaluokan laite. Tämä tarkoittaisi laitteesta löytyvän Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri tai mahdollisesti Snapdragon 765 -järjestelmäpiiri. Joka tapauksessa ZTE Axon 11 5G on varusteltu 5G-modeemilla, joka tukee SA- ja NSA -tekniikoita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti kyseessä on ZTE A2021 -mallikoodia kantava älypuhelin, joka on käynyt jo muutamissa sertifioinneissa. Muun muassa 3C-sertifiointi on kertonut puhelimen saavan tuen 18 watin pikalataukselle. Valitettavasti julkaisuajankohdan lisäksi Axon 11 5G -puhelimesta ei tiedetä mitään muuta.

ZTE julkaisee puhelimen siis Kiinassa ensi viikolla 23. maaliskuuta. Toistaiseksi ZTE ei ole maininnut puhelimen globaalista julkaisusta mitään.

Lähde: Weibo (ZTE / kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen