RedmiYleinen

Huippuluokan Redmi K30 Pro julkaistaan 24. maaliskuuta – kuva laitteesta jo julki

Redmi K30 Pro

Xiaomin tytärbrändi Redmi on julkaissut kiinalaisessa Weibo-palvelussa kuvan tulevasta Redmi K30 Pro -huippupuhelimesta sekä vahvistanut julkaisupäivämäärän. Redmin mukaan puhelin esitellään 24. maaliskuuta, eli ensi viikolla. Kyseessä on huippuversio Redmi K30 -puhelimesta, joka julkaistiin jo viime vuoden joulukuussa Kiinassa.

Julkaistussa kuvassa Redmi K30 Pro on esillä takaosasta katsottuna ja kuva vahvistaa muutamia yksityiskohtia. Laitteen takaosassa on pyöreä kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria, joista pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä. Takaosassa on myös LED-salama sekä Redmi-logo. Takaosa on todennäköisesti valmistettu lasista ja se kaartuu molemmilta reunoilta mukavasti. Lisäksi kuva paljastaa Redmi K30 Pron saavan pop-up-etukameran, perinteisen kuulokeliittimen sekä mahdollisesti infrapunalähettimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi on vahvistanut K30 Pro -puhelimesta löytyvän Qualcommin tuorein ja tehokkain Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, johon on yhdistettynä Snapdragon X55 -5G-modeemi. Redmi on kertonut laitteen saavan myös LPDDR5-muistin sekä UFS 3.1 -tallennustilan. Kokonaisuudessaan Redmi K30 Pro on teknisesti kuin mikä tahansa huippuluokan älypuhelin.

Redmi K30 Pro julkaistaan Kiinassa virallisesti siis 24. maaliskuuta, joten kovin kauaa ei julkaisua enää tarvitse odotella. Valitettavasti ei ole vielä tarkkaan tiedossa, milloin puhelin nähtäisiin Euroopan markkinoilla.

Lähde: Weibo (Redmi / kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi