YleinenZTE

ZTE julkistaa Axon 30S -puhelimen 26. syyskuuta – varusteltu näytönalaisella etukameralla

ZTE on tänään vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Axon 30S -älypuhelimen 26. syyskuuta. Uutuuspuhelimesta ei ole kuultu aikaisemmin huhuja, mutta ZTE:n julkaiseman kuvan perusteella kyseessä on todennäköisesti keskihintainen laite.

Julkaistu kuva vahvistaa puhelimen saavan muun muassa näytönalaisen etukameran. ZTE:n vihjailujen mukaan näyttö-runko-suhde tulee olemaan puhelimessa korkea, joka takaa paremman käyttökokemuksen. ZTE Axon 30S tulee olemaan seuraaja viime vuoden heinäkuussa julkaistulle Axon 30 -puhelimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Axon 30 tarjosi viime vuonna 16 megapikselin näytönalaisen etukameran ja näyttö itsessään oli kooltaan 6,92 tuumaa sekä varusteltu 120 hertsin virkistystaajuudella. Tehoista oli vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri.

Euroopassa Axon 30 tuli myyntiin syyskuussa 2021 ja sen hinta asettui 499 euroon. Toistaiseksi ei ole tiedossa, aikooko ZTE esitellä uuden Axon 30S -mallin myös globaaleille markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänä vuonna ZTE on esitellyt jo Axon 40 -sarjan puhelimet, joista Axon 40 Ultrassa nähtiin näytönalainen etukamera. Axon 40 Prossa nähtiin normaalimpi etukameraratkaisu. Erikoisesti tuleva puhelin on nimetty Axon 30S -malliksi, eikä Axon 40 -puhelimeksi. Tämä viitannee siihen, että ZTE ei ole saanut aikaiseksi merkittäviä uudistuksia verrattuna Axon 30 -puhelimeen.

Lähde: Weibo (ZTE, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen