VivoYleinen

Vivo esittelee uuden taittuvanäyttöisen puhelimensa 26. syyskuuta – Vivo X Fold+ saa uusimman Snapdragon-huippupiirin

Vivo X Fold+

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Vivo on vahvistanut tänään, että yhtiö tulee julkistamaan kotimarkkinoilleen uuden Vivo X Fold+ -älypuhelimen. Kyseessä on Vivon järjestyksessään toinen taittuvanäyttöinen älypuhelin, sillä Vivo X Fold julkistettiin jo aikaisemmin tänä vuonna.

Uutuuspuhelimen esittely on 26. syyskuuta, eli ensi viikolla. Vivo on julkaissut tänään ensimmäisiä kuvia Vivo X Fold+ -puhelimesta. Kuvissa puhelin nähdään kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen sekä punainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo on aikaisemmin vahvistanut uuden puhelimen tarjoavan ulko- ja sisänäytöissään korkean 120 hertsin virkistystaajuuden sekä sisäänrakennetun ultraäänisormenjälkilukijan. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin kehittämä Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri. Akku tulee olemaan kooltaan 4730 milliampeerituntia ja se tukee 80 watin langallista sekä 50 watin langatonta latausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelin tulee tukemaan myös uutta saranajärjestelmää, joka tukee laitteen asettamista 30, 90, 120 asteen kulmiin. Huhujen mukaan puhelimessa on kamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 48 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 12 megapikselin 2x telekamerasta sekä 8 megapikselin periskooppikamerasta.

Kyseessä pitäisi olla vain hieman päivitetty versio alkuvuodesta julkaistulle Vivo X Fold -puhelimelle, johon voi tutustua tarkemmin aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Weibo (Vivo, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo