RedMagicYleinen

ZTE julkisti RedMagic 7S Pro -pelipuhelimen globaaleille markkinoille – hinnat alkavat 779 eurosta

RedMagic 7S Pro

ZTE julkisti heinäkuun alkupuolella RedMagic 7S- ja RedMagic 7S Pro -älypuhelimet Kiinan markkinoille, joiden kohokohtana oli uusin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri. Tänään ZTE on ilmoittanut tuovansa RedMagic 7S Pro -puhelimen myyntiin globaalisti.

Uutuuspuhelin on saatavilla RedMagicin omasta verkkokaupasta ja sen voi tilata sieltä myös Suomeen. Puhelimen toimitukset käynnistyvät 9. elokuuta. Tarjolla on kolme versiota, joista edullisin musta Obsidian maksaa 779 euroa 12 + 256 gigatavun versiossa. Lisäksi tarjolla on läpinäkyvällä takaosassa varustellut Supernova ja Mercury 18 + 512 gigatavun muistiversiossa 949 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 7S Pro

RedMagic 7S Prossa on 6,8 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 960 hertsin kosketusherkkyys sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on tasainen, mutta sen suurin erikoisuus on näytönlainen etukamera. Etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä, eikä toistaiseksi minkään muun valmistajan pelipuhelimessa ole ollut vastaavaa toteutusta.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin uusin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka on suurin uudistus verrattuna edeltäjään. Uutuuspiiri on energiatehokkaampi ja tarjoaa 10 prosenttia paremman suorituskyvyn. RedMagic 7S Prossa on 12 tai 18 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen on saatu myös itsenäinen Red Core 1 -pelipiiri, jonka RedMagic on kehittänyt yhteistyössä Aiwein kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jäähdytyksestä huolehtii sisäänrakennettu tuuletin, joka nopeuttaa prosessorin tuottaman lämmön kuljetusta pois puhelimen sisältä. Lisäksi jäähdytysjärjestelmään kuuluu VC-nestejäähdytyslevy, grafeenilevy sekä muut lämpöä hyvin johtavat materiaalit. ZTE kutsuu jäähdytysjärjestelmää nimellä ICE 10.0. Koska kyseessä on pelipuhelin, niin mukana on erilaisia pelipainikkeita, hyvä äänentoisto sekä kehittynyt kaksois-X-akselinen värinämoottori.

Kameroita RedMagic 7S Pron takaosassa on kolme, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 65 watin latauksella. ZTE:n mukaan akku latautuu tyhjästä täyteen alle 30 minuutissa. Muita RedMagic 7S Pron ominaisuuksia ovat kuulokeliitin, Wi-Fi 6E- ja Bluetooth 5.2 -yhteydet sekä stereokaiuttimet. ZTE tarjoilee laitteessa Android 12 -käyttöjärjestelmän, jonka päällä hyrrää RedMagic OS 5.5 -käyttöliittymä.

Tutustu puhelimeen tarkemmin SuomiMobiilin arvostelusta alapuolella olevan linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:RedMagic